Σποραδικές βροχές σε ολόκληρη τη χώρα

18:40 13/4/2011 - Πηγή: 24wro
Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν σε ολόκληρη τη χώρα...
Στη Θράκη και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου τα φαινόμενα θα είναι έντονα. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια ορεινά τις πρωινές κυρίως ώρες. Σταδιακή βελτίωση αναμένεται από τα δυτικά.

Στην Αττική θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες και τις πρωινές ώρες ενδέχεται να βρέξει. Στα ανατολικά αναμένονται καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 5 με 7 Μποφόρ που γρήγορα θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Σταδιακά θα εξασθενήσουν.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 5 με 7 Μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες που πιθανώς στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη να είναι ισχυρές. Γρήγορα ο καιρός από τα δυτικά θα βελτιωθεί. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν τις πρωινές ώρες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, την Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις και τις πρωινές ώρες θα βρέξει. Τα φαινόμενα γρήγορα θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα στα πελάγη 7 μποφόρ με εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησος θα σημειωθούν νεφώσεις. Σποραδικές βροχές ενδέχεται να σημειωθούν στη Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά και την Εύβοια, ωστόσο τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και τοπικά στα πελάγη 7 με 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 20 βαθμούς Κελσίου.


Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές και καταιγίδες ιδιαίτερα στις Κυκλάδες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές και καταιγίδες ιδιαίτερα στα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 πρόσκαιρα τοπικά μέχρι 8 μποφόρ που γρήγορα από τα βόρεια θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Keywords
Τυχαία Θέματα