Σ.ΚΑΛΑΘΑΣ: Ζω από θαύμα

03:03 27/8/2012 - Πηγή: 24wro

Ένα δευτερόλεπτο πριν από το θάνατο έφτασε ο Στέλιος Καλαθάς...
Την απίστευτη περιπέτεια που έζησε στο αυτοκίνητο της ιταλίδας φίλης του ενώ βρίσκονταν κοντά στην Επίδαυρο και που παραλίγο να τους στοιχίσει τη ζωή, περιγράφει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, Στέλιος Καλαθάς.

«Έχασα τον έλεγχο του αυτοκινήτου… Πατούσα τα φρένα και δεν λειτουργούσαν. Προσπάθησα να κόψω ταχύτητα και είχε μπλοκάρει το κιβώτιο των ταχυτήτων. Ξαφνικά, βρέθηκα στο αντίθετο ρεύμα. Έρχονταν αυτοκίνητα καταπάνω μου. Τρελάθηκα!», εξομολογείται ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Στέλιος Καλαθάς στην Espresso,
ο οποίος βιώνει για άλλη μια φορά την αγωνία της στιγμής .

«Ένιωσα ότι ήμουν ένα δευτερόλεπτο πριν από το θάνατο. Πέρασε η ζωή μου μπροστά από τα μάτια μου σαν φιλμ. Ζήσαμε το θαύμα» τονίζει σοκαρισμένος ο ηθοποιός.

Τελικά, μέσα στον πανικό του κατάφερε να κατεβάσει ταχύτητα και να κατευθύνει το αυτοκίνητο προς τα δεξιά, μέσα σε ένα ξέφωτο, ανάμεσα σε δέντρα. Το αυτοκίνητο, όπως λέει, έπαθε μεγάλη ζημιά αλλά ευτυχώς εκείνος δεν έπαθε τίποτα.
«Τώρα συνειδητοποιώ ότι γλιτώσαμε κυριολεκτικά από θαύμα, αφού τα πάντα έγιναν σε κλάσματα δευτερολέπτου», καταλήγει ο ηθοποιός.

newsbeast.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα