Σφοδρές αντιδράσεις από βουλευτές και της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ για Πετσάλνικο

19:56 9/11/2011 - Πηγή: 24wro
Σφοδρές είναι οι αντιδράσεις από τους βουλευτές... του ΠΑΣΟΚ, ακόμη και από υπουργούς, για την επιλογή Παπανδρέου να επιλέξει για νέο πρωθυπουργό τον Φίλιππο Πετσάλνικο. Οργή και από τους βουλευτές της ΝΔ. Οι προθέσεις και οι προτιμήσεις των πρώτων τη τάξη υπουργών της κυβέρνησης ακούστηκαν από νωρίς το πρωί.
Πρώτα ήταν ο Γιάννης Ραγκούσης και μετά η Άννα Διαμαντοπούλου που ζήτησαν, ούτε λίγο ούτε πολύ, ο άνθρωπος που θα ηγηθεί της νέας κυβέρνησης να είναι τεχνοκράτης. «Φωτογράφισαν» μάλιστα τον Λουκά Παπαδήμο. «Γιατί αποκλείστηκε ο Λουκάς Παπαδήμος;» έλεγαν βουλευτές. Κάποιος φέρεται να είπε: «Κάναμε τόση φασαρία για να κάνουμε πρωθυπουργό τον αρχικηπουρό του Παπανδρέου;». Αντίθετος με την επιλογή Πετσάλνικου είναι και ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Η πλειοψηφία των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ δε θέλει να είναι ο κ. Πετσάλνικος ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας, ενώ η επιλογή Πετσάλνικου προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις και μεταξύ των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας. «Έτσι θα ρίξουμε τον Παπανδρεϊσμό;» είπε κάποιος, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που απειλούν να μη δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης σε μια κυβέρνηση με επικεφαλής των μέχρι σήμερα πρόεδρο της Βουλής…

prionokordela.gr 


Keywords
Τυχαία Θέματα