Πρωθυπουργικός Ονειροκρίτης 2011

Γράφει ο Κώστας Μερκουράκης
Τι κι αν προσπαθούν να μας κόψουν τον ύπνο; Τι κι αν τα κατάφεραν; Τα όνειρα που μας περίσσεψαν δε μπορούν να τα φορολογήσουν.
Γι’ αυτό το λόγο συντάξαμε αυτόν τον ονειροκρίτη για όλους εσάς, ανοίγοντας ένα ακόμη παράθυρο στο μυστηριώδη κόσμο των ονείρων. Με την ελπίδα πως o πρώτος «πρωθυπουργικός ονειροκρίτης» με το όνομα «DREAM TEAM» θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τα όνειρά σας και να πραγματοποιήσετε μια όσο το δυνατόν στοχευμένη ερμηνεία.

Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ με πρωθυπουργό Παπανδρέου:
Αν ονειρευτήκατε τον Γ. Παπανδρέου για πρωθυπουργό, τότε έχετε επικίνδυνες μαζοχιστικές τάσεις που δεν έχετε ανακαλύψει ακόμη. Αν ψηφίζετε ΓΑΠ τότε σύμφωνα με τον ονειροκρίτη αγνοείτε μια ανεπιθύμητη πτυχή του εαυτού σας, την οποία θα πρέπει να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά αν θέλετε να επικυρωθεί η συμφωνία της 27ης Οκτώβρη. Εφόσον στο όνειρο ανακοινώνεται δημοψήφισμα, θα χάσετε χρήματα στο χρηματιστήριο.

Κυβέρνηση συνεργασίας ΠαπανδρέουΣαμαρά: Αν είδατε στο τιμόνι της χώρας τους δύο ηγέτες μαζί, είναι προμήνυμα ολέθριων καταστάσεων. Αν είδατε συνάντηση ΠαπανδρέουΣαμαρά, ενδέχεται να συναντήσετε κάποιον παλιό συγκάτοικο ή συμφοιτητή σας, ενώ αν ψηφίσατε Παπανδρέου και σας βγήκε Σαμαράς στη συνέχεια, ένας μακροχρόνιος δεσμός θα έχει δυσάρεστη κατάληξη. Σε κάθε περίπτωση πάντως, θα πρέπει να είστε προσεκτικός στις συναναστροφές σας.

Κυβέρνηση εθνικής ευθύνης με Πάγκαλο πρωθυπουργό: Αν δείτε τον Θ. Πάγκαλο, ο ονειροκρίτης λέει πως το όνειρο αντιπροσωπεύει το ασυνείδητο «εγώ» σας που εμφανίζεται ως προβολή της μετάβασης του πρότερου επαναστατικού υποσυνείδητου στο σημερινό συντηρητικό συνειδητό σας. Σε περίπτωση που είδατε τον Πάγκαλο να πληρώνει το νέο χαράτσι στη ΔΕΗ, τότε το όνειρο αποτελεί ένα λογοπαίγνιο για τα ερωτήματα σας και μπορεί να υποδεικνύει την ανάγκη να ξεσπάσετε. Αν δείτε τον Πάγκαλο να επιλέγει τον Α. Τσίπρα για αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης του, ενδεχομένως είχατε φάει πολύ το προηγούμενο βράδυ και μάλιστα «μαζί».

Συγκυβέρνηση και πρωθυπουργός Παπαδήμος: Αν δείτε στο όνειρο να σας παίρνει τηλέφωνο ο Λ. Παπαδήμος, είναι προειδοποίηση πως κάποια δόση του στεγαστικού σας έχει λήξει και κάποια «εισπρακτική» θα επικοινωνήσει μαζί σας. Αν αυτός δεν σας μιλάει σημαίνει ότι πιθανά υπάρχει αλλαγή στο επιτόκιο κάποιου δανείου που έχετε πάρει. Αν δεν έχετε δάνειο, τότε ανεβαίνουν τα spreads. Eάν του απευθύνεται το λόγο κι εκείνος δεν απαντά, τότε σύντομα θα ξεκινήσουν κατασχέσεις. Σε περίπτωση που είναι λυπημένος ή δυσαρεστημένος, είναι σημάδι υποδούλωσης: είτε κάποιο νέο χαράτσι θα ανακοινωθεί - είτε πλησιάζει ο καιρός για την 7η δόση.

Κυβέρνηση με πρωταγωνιστή Βενιζέλο: Αν δείτε στο όνειρο σας τον πρώην(;) υπουργό Οικονομίας στη θέση του πρωθυπουργού, πιθανότατα βλέπετε συχνά το βραδινό δελτίο του Mega. Εάν πάλι τον κοιτάζετε κατά πρόσωπο, τότε το όνειρο προβλέπει την ευτυχή επίτευξη των επιθυμιών σας. Όσον αφορά στα εργασιακά πιθανότατα θα καπαρώσετε την καρέκλα κά
Keywords
Αναζητήσεις
ονειροκριτης αν δεις στον υπνο σου τον προθυπουργο της χωρας τι ειναι, ονειροκριτης ειδα τον πρωθυπουργο
Τυχαία Θέματα