Σεξουαλικότητα και χρώματα

07:45 19/4/2011 - Πηγή: 24wro

Λέγεται ότι μια εικόνα αξίζει…,



όσο χίλιες λέξεις. Και σίγουρα δεν είμαστε εμείς που θ’ αμφισβητήσουμε αυτή την αλήθεια.
Τα ρούχα που φοράμε, τα έπιπλα που διαλέγουμε για το σπίτι μας ή το αυτοκίνητό μας, φανερώνουν το χαρακτήρα μας, άρα και κάποια στοιχεία της σεξουαλικότητά μας.
Το κλειδί όμως σ’ αυτήν την περίπτωση, είναι τα χρώματα που προτιμάμε.

Όταν κοιτάξτε στα ρούχα σας ή στις αποχρώσεις που κυριαρχούν στο σπίτι σας, θα αντιληφτείτε, ότι - συνειδητά ή ασυνείδητα - επιλέγετε μια συγκεκριμένη γκάμα χρωμάτων.
Ένα όμως χρώμα εμφανίζεται πιο έντονα και συχνά επάνω σας ή στους ζωτικούς σας χώρους, είναι το κυρίαρχο χρώμα και αυτό είναι το “σεξουαλικό σας χρώμα”.
Κάθε απόχρωση προδιαθέτει και για τις τάσεις που έχετε στην σεξουαλική σας ζωή.
Το κάθε χρώμα, έχει τη δική του σημειολογία. Ας δούμε λοιπόν την σημασία των χρωμάτων και μέσα απ’ αυτό να γνωρίσουμε τη δική μας σεξουαλικότητα, αλλά κι αυτή των ανθρώπων γύρω μας.

ΚΟΚΚΙΝΟ
Είναι το χρώμα του πάθους και το αγαπούν κυρίως όσοι κρύβουν μέσα τους έντονο ερωτισμό. Οι άνθρωποι που τους αρέσει το κόκκινο μοιάζουν με μια τίγρη που είναι κλεισμένη σ’ ένα κλουβί. Οι “κόκκινοι” ερεθίζονται εύκολα και κυρίως επιδιώκουν να απολαμβάνουν μοναδικές ερωτικές στιγμές. Εάν αυτοί οι χαρακτήρες ερεθιστούν ξαφνικά, είναι πολύ δύσκολο να ελέγξουν τη φλόγα… που νιώθουν μέσα τους.
Σ’ αυτήν την κατηγορία ανθρώπων οι εκρήξεις θυμού είναι συχνό φαινόμενο και οι φαντασιώσεις τους είναι ιδιαίτερα σημαντικό κομμάτι για το “εγώ” τους.

ΚΙΤΡΙΝΟ
Το κίτρινο χρώμα φανερώνει στοιχεία φωτεινότητας, και την τάση για δραστηριότητα και επέκταση. Συνήθως η σεξουαλικότητά αυτών των ανθρώπων είναι πολύπλευρη. Οι άνθρωποι που τους αρέσει το κίτρινο προσαρμόζονται εύκολα στις απαιτήσεις του συντρόφου τους και δύσκολα αποφασίζουν ν’ αναλάβουν πρωτοβουλίες. Περιμένουν ώσπου να γίνει το πρώτο βήμα από τον άλλο. Δύσκολα απολαμβάνουν το sex, αλλά δεν αρνούνται τον έρωτα.

ΡΟΖ
Οι άνθρωποι που αγαπούν το ροζ, αποφεύγουν τα «βαθιά νερά» που οδηγούν στην ουσιαστική και ώριμη ερωτική ζωή.
Οι “ροζ” γυναίκες, συνήθως είναι γεννημένες για να βασανίζουν τους συντρόφους τους. Έχουν μια έντονη τάση να προβάλλουν την ενίοτε ανύπαρκτη σεξουαλικότητά τους, σε μια προσπάθεια να κρύψουν τα αισθήματα μίσους που μπορεί ναι νιώθουν για τους άντρες.
Από την άλλη πλευρά, οι αρσενικοί “ροζ”, λατρεύουν το παιχνίδι της πολιορκίας του γυναικείου φύλλου. Συγκεντρώνουν μοιραία το ενδιαφέρον των γυναικών, αλλά συνήθως δεν έχουν καμία σχέση με την έννοια “πιστός”.

ΜΟΒ
Οι άνθρωποι που τους αρέσει αυτό το χρώμα, συνήθως δύσκολα συνεργάζονται τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στις διαπροσωπικές τουςσχέσεις. Δεν είναι τυχαίο, που οι άλλοι γύρω, τους θεωρούν υπερφίαλους ή  «ξερόλες».
Η “μοβ” γυναίκα, έχει συνήθως ισχυρή και συγκροτημένη προσωπικότητα. Εάν ο σύντροφός της καταφέρει να την κερδίσε
Keywords
Τυχαία Θέματα