Σαν το σκύλο με τη γάτα

00:16 8/3/2013 - Πηγή: 24wro

Πέντε συμβουλές για να υπάρξει ειρηνική συνύπαρξη του σκύλου και της γάτας μέσα στον ίδιο χώρο...

Πολλοί από μας πιστεύουν ότι οι σκύλοι και οι γάτες δεν μπορούν να ζήσουν μαζί στον ίδιο χώρο και ότι το σπίτι θα γίνει εμπόλεμη ζώνη κάθε φορά, που αυτά το δυο κατοικίδια θα συναντιούνται.

Σας έχουμε πιο κάτω κάποιες από τις συμβουλές που θα κάνουν τα δυο κατοικίδια, που έχουν χαρακτηριστεί αιώνιοι εχθροί, να συνυπάρχουν μέσα στο ίδιο σπίτι και εσείς να χαίρεστε περισσότερο.

- Πρώτα από όλα τα ζωάκια και κυρίως οι σκύλοι, μαθαίνουν μέσα από τη συμπεριφορά τη δική σας.
Άρα πρέπει με κάθε τρόπο να κάνετε ότι είναι δυνατόν να επιβραβεύετε τη συμπεριφορά τους και να τους μαθαίνετε ότι όταν είναι φρόνιμοι, θα παίρνουν το δώρο τους.
- Να τοποθετήσετε σε διαφορετικές γωνίες το φαγητό τους, έτσι ώστε να μην έχουν διαμάχες σε αυτό. Αν θέλετε μπορείτε να τα ταΐζετε και διαφορετική ώρα. Έτσι θα γλιτώσετε από πολλούς και πιθανούς μπελάδες.
- Χρησιμοποιήστε τα λουριά για το σκυλί και τις γάτα σας, μέχρι να καταλάβετε ότι έχουν συνηθίσει την παρουσία ο ένας του άλλου. - Ξέρετε πολύ καλά ότι τα ζώα, έχουν μεγάλη αίσθηση της όσφρησης και χρειάζεται χρόνος για να συνηθίσει την ξένη μυρωδιά.
- Μην απογοητεύεστε κάθε φορά, που βλέπετε βίαιη συμπεριφορά. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και πράξτε με σύνεση και γνώμονα τη φροντίδα και των δύο κατοικίδιων.

Μπορείτε να έχετε ένα ευχάριστο περιβάλλον, ακόμα και τα δυο ζώα, που μπορούν να είναι οι προαιώνιοι εχθροί. Λίγη καλή θέληση και υπομονή είναι τα κλειδιά.

BeU.com.cy
Keywords
Τυχαία Θέματα