Σάλος στην Αμερική με την ταινία... Lovelace

12:50 9/8/2013 - Πηγή: 24wro

Η εταιρεία παραγωγής κατέθεσε αγωγή για το…Βαθύ Λαρύγγι. Όλες οι λεπτομέρειες...

Η εταιρεία παραγωγής που έχει τα δικαιώματα της πορνογραφικής ταινίας «Βαθύ Λαρύγγι» κατέθεσε αγωγή την περασμένη Τρίτη 6 Αυγούστου, ζητώντας να σταματήσει η διανομή της ταινίας «Lovelace». Πρόκειται για μία βιογραφική ταινίας στη ζωή της πορνοστάρ Linda Lovelace.

Η Arrow Productions Ltd, ιδιοκτήτρια των δικαιωμάτων της ταινίας του 1972, κατέθεσε αγωγή για τα δικαιώματα ζητώντας 10 εκατομμύρια δολάρια στο Αμερικανικό Περιφερειακό Δικαστήριο του Μανχάταν κατά των παραγωγών της ταινίας με πρωταγωνίστρια την Amanda Seyfried και της εταιρείας διανομής της, της Weinstein Company.

Η ταινία «Lovelace» εξιστορεί την ζωή της πορνοστάρ Linda Lovelace κατά κόσμο Linda Borman, τον γάμο με τον σύζυγό της Tsak Trainor, ο οποίος την κακοποιούσε συστηματικά, και το πώς έφθασε να γίνει το «Βαθύ Λαρύγγι».

Σύμφωνα με τη δικογραφία, η εταιρεία παραγωγής Weinstein χρησιμοποίησε περισσότερα από πέντε λεπτά πλάνων από το «Βαθύ Λαρύγγι» χωρίς την άδεια της Arrow.

Η ταινία έκανε πρεμιέρα τον Ιανουάριο στο κινηματογραφικό Φεστιβάλ Sundance και πρόκειται να βγει στις αίθουσες του κινηματογράφου στην Αμερική την ερχόμενη Παρασκευή.

Η Linda Lovelace, η οποία αργότερα στη ζωή της έγινε ακτιβίστρια κατά της πορνογραφίας, πέθανε σε ηλικία 53 ετών το 2002 υποκύπτοντας στα σοβαρά τραύματα τα οποία είχε υποστεί σε τροχαίο.

govastileto.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα