Ρ. ΤΖΕΜΠΟΥΡ: Πιστεύω πολύ σε αυτή την ομάδα

15:59 18/9/2012 - Πηγή: 24wro
Έτοιμοι για την αναμέτρηση με την Σάλκε είναι οι παίκτες του...
Ολυμπιακού, όπως τόνισε ο Ράφικ Τζιμπούρ, ο οποίος δήλωσε ότι πιστεύει πολύ στην ομάδα. Tι είπε για τους Γερμανούς και το Τσάμπιονς Λιγκ.

-Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες ενός τέτοιου αγώνα, τα στοιχεία που τον κάνουν τόσο ξεχωριστό;
«Νομίζω ότι δύο στοιχεία από μόνα τους αρκούν για να κάνουν έναν τέτοιο αγώνα να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους. Αναφέρομαι στην ατμόσφαιρα που δημιουργείται στο γήπεδο, στην ένταση, στην ανυπομονησία που ξεχειλίζει. Αλλά παράλληλα αναφέρομαι και στη μουσική του Champions League.
Όταν παρατάσσεσαι στο γήπεδο και ακούς τη μουσική της διοργάνωσης, όλα μοιάζουν ξεχωριστά. Σε παρασύρει όλο αυτό που γίνεται γύρω σου, το αντιλαμβάνεσαι διαφορετικά».
-Πιστεύεις ότι το επίπεδο στο Champions League έχει ανέβει εν γένει σε σχέση με πέρυσι ή και με τα προηγούμενα χρόνια;
«Νομίζω ότι γενικά το επίπεδο έχει ανέβει σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Ας μην ξεχνάμε ότι στο Champions League συμμετέχουν οι κορυφαίες ομάδες από τα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Ομάδες οι οποίες διαρκώς ενισχύονται και δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη του. Οπότε, ναι, θα έλεγα ότι και σε σχέση με πέρυσι το επίπεδο φέτος αναμένεται ανεβασμένο. Οι απαιτήσεις αυξάνονται διαρκώς,
σε όλους τους τομείς. Το ποδόσφαιρο προχωράει και μαζί του, φυσικά, ανεβαίνει χρόνο με τον χρόνο και το Champions League».
Keywords
Τυχαία Θέματα