Άφαντοι οι ληστές της Ρόδου!

15:59 18/9/2012 - Πηγή: 24wro
Σαν να άνοιξε η γη και κατάπιε τους δράστες της κινηματογραφικής...
ληστείας στην Εθνική τράπεζα της Ρόδου! Αν και πήραν…
κάτω από τη βάση στην οργάνωση και την εκτέλεση, μέχρι στιγμής παίρνουν «άριστα» στη διαφυγή! Οι αστυνομικοί, που έχουν τα πλήρη στοιχεία και τις φωτογραφίες τους, δεν έχουν καταφέρει να τους εντοπίσουν ενώ αναζητούν και δυο γυναίκες.

Πρόκειται για δυο νεαρές που είχαν περάσει στη Ρόδο το διήμερο 27 και 28 Αυγούστου μαζί με δυο από τους δράστες.
Οι αστυνομικοί προσπαθούν να τις εντοπίσουν, μήπως και στα σπίτια τους που βρίσκονται εκτός Ρόδου έχουν καταφύγει οι τρεις κακοποιοί με το πλούσιο ποινικό μητρώο, ένας από τους οποίους είναι και… πρωταθλητής πυγμαχίας!

Το δωμάτιο των υπόπτων σε πολυτελές ξενοδοχείο στην Ιξιά τέθηκε υπό παρακολούθηση από την πρώτη στιγμή που ανακαλύφθηκαν τα στοιχεία ταυτότητάς τους μέσα στο αυτοκίνητο μάρκας Fort Fiesta που εγκατέλειψαν αφήνοντας μέσα τα πιστόλια τους και το σάκο με την λεία τους. Όταν εκείνοι δεν εμφανίστηκαν, πιστοποιώντας έτσι ότι πράγματι είναι οι δράστες, οι αστυνομικοί μπήκαν μέσα μαζί με εισαγγελέα και κατέσχεσαν δυο σακ βουαγιάζ με είδη ρουχισμού, σημειώσεις οι οποίες εξετάζονται και τις πιστωτικές κάρτες τους.

Οι τρεις νεαροί, ένας 22χρονος από την Πάτρα, ένας 24χρονος από την Εύβοια και ένας 25χρονος από την Χαλκίδα, είχαν προγραμματίσει την αναχώρησή τους από το νησί για το απόγευμα της Παρασκευής αμέσως μετά τη ληστεία. Υπολόγιζαν ότι θα έκαναν μεγάλη μπάζα, αλλά από τα τέσσερα ταμεία που άδειασαν πήραν μόλις 24.625 ευρώ, ενώ στα υπόλοιπα εκείνη την ώρα υπήρχαν πάνω από… 1.500.000 ευρώ!
Keywords
Τυχαία Θέματα