Προκλητικός με Καραμανλή ο πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ!

15:27 21/11/2012 - Πηγή: 24wro
Θέλει να μας πείσει πως για όλα φταίει ο πρώην πρωθυπουργός...
Αμετανόητος εμφανίστηκε σήμερα στη Βουλή ο Πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέας Γεωργίου επιμένοντας στην πάγια θέση του ότι η ΕΛΣΤΑΤ επί Καραμανλή έστελνε λανθασμένα στοιχεία για το έλλειμμα στην Γιούροστατ.

Ο άνθρωπος που κατά πολλούς έστειλε τη χώρα στο Μνημόνιο αναθεωρώντας το έλλειμμα του 2009 από το 9,9% στο 15,4% και που για χάρη του ο Ευάγγελος Βενιζέλος καθαίρεσε με νόμο όλα τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ της ΕΛΣΤΑΤ που διαφωνούσαν μαζί του εμφανίστηκε και σήμερα προκλητικός στη Βουλή κάνοντας λόγο για παρατυπίες, εσφαλμένα στοιχεία,και λανθασμένος τρόπο υπολογισμού του ελλείμματος για το 2009.
Τεράστια αίσθηση πάντως προκάλεσε ότι σαφείς αποστάσεις από τους χειρισμούς του κ.Γεωργίου πήρε ακόμα και ο πρώην Υπουργός Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ Φ.Σαχινίδης αφήνοντας υπονοούμενα ότι η αναθεώρηση του ΑΕΠ προς τα κάτω από τον κ. Γεωργίου πριν από ένα μήνα ήταν η βασική αιτία για την οποία το Γιούρογκρουπ χθες διατήρησε τις επιφυλάξεις για τη βιωσιμότητα του χρέους και δεν πήρε απόφαση για την Ελλάδα. Οι αναφορές αυτές προκάλεσαν την αντίδραση και του Χ.Σταοκούρα που είπε πως σε τέτοιες εποχές πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί...

Πάντως αυτή η εμμονή κάποιων με τον Καραμανλή δεν ξεπερνιέται με τίποτα!

parapolitika.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα