Πρέμιερ Λιγκ: Άρωμα τίτλου στο «Ολντ Τράφορντ»

15:20 8/5/2011 - Πηγή: 24wro
Δύο ντέρμπι , ένα κορυφής και ένα τοπικό, με την μία εκ των δύο αντιπάλων …
να μάχεται να αποφύγει τον υποβιβασμό, περιλαμβάνει η σημερινή 2η πράξη της 36ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ.










Ανάμεσα τους φυσικά ξεχωρίζει η τιτανομαχία στο «Ολντ Τράφορντ» της πρωτοπόρου Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την βασική της αντίζηλο για το στέμμα Τσέλσι που θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην τύχη του τίτλου.


ΓΟΥΛΒΣ- ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡOΜΓΟΥΪΤΣ


ΓΟΥΛΒΣ: Οι γηπεδούχοι «λύκοι» θέλουν τους βαθμούς για να πάρουν μία σημαντική βαθμολογική
ανάσα και να συνεχίσει τη μάχη της σωτηρίες με μεγαλύτερες ελπίδες. Ο τεχνικός τους Μικ ΜακΚάρθι θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για το αν ο στράικερ Σίλβαν Ίμπανκς Μπλέικ που έχει χάσει τα δύο προηγούμενα ματς της ομάδας θα είναι σε θέση να δώσει το «παρών» απέναντι στους συμπολίτες. Ελάχιστες ελπίδες να ξεπεράσει το δικό του πρόβλημα στο γόνατο και να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του έχει ο επίσης επιθετικός Κέβιν Ντόιλ που μάλλον θα είναι ετοιμοπόλεμος στα δύο τελευταία ματς της Γουλβς. Εκτός μάχης είναι σίγουρα ο μέσος Ντέιβ Έντουαρντς ενώ εξαιρετικά αμφίβολη επίσης εξ αιτίας τραυματισμού είναι η συμμετοχή του πλάγιου επιθετικού Μάικλ Κάιτλι. Η γηπεδούχος έχει τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες στα τελευταία της πέντε ματς ενώ την τελευταία της νίκη πέτυχε σ’ ένα άλλο γειτονικό ντέρμπι κόντρα στην Άστον Βίλα στις 19 Μάρτη εκτός έδρας.








ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜΓΟΥΪΤΣ: Στους γηπεδούχους θα απουσιάσει ο τιμωρημένος μέσος Πολ Σάρνερ που αποβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο επίσης γειτονικό ντέρμπι κόντρα στην Άστον Βίλα εκτός έδρας. Παράλληλα ο τεχνικός των «μπάγκις» Ρόι Χόντγκτσον θα τσεκάρει την ετοιμότητα του έμπειρου Κρις Μπρούντ καθώς και του αμυντικού Στίβεν Ριντ που απουσίασαν στο προαναφερθέν ματς εξ αιτίας τραυματισμών, πριν αποφασίσει την 11αδα του. Η Μπρόμγουϊτς με τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις μία ήττα (από την πρωταθλήτρια πέρυσι Τσέλσι εντός έδρας) έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει ήδη την σωτηρία.






ΣΤΟΟΥΚ- ΑΡΣΕΝΑΛ




ΣΤΟΟΥΚ: Στους γηπεδούχους που δεν έχουν ουσιαστικά βαθμολογικό ενδιαφέρον (αν και μαθηματικά ακόμα δεν έχουν εξασφαλίσει τη σωτηρία) ο δανεικός από την Άστον Βίλα Τζον Κάριου ελπίζει να αγωνιστεί αυτή τη φορά ως βασικός μετά την παρουσία του ως αλλαγή την προηγούμενη εβδομάδα κόντρα στη Μπλάκπουλ έχοντας προηγούμενα ξεπεράσει τον τραυματισμό στη μέση που τον κράτησε αρκετό καιρό εκτός μάχης. Στη διάθεση του προπονητή του είναι ο πλάγιος μπακ- Άντι Γουίλκινσον αλλά αντίθετα εκτός μάχης παραμένουν οι λαβωμένοι Μάθιου Εθέρινγκτον , Ρικάρντο Φούλερ και Ντάνι Χθιγκιμπόθαμ. Έχει δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και μόλις μία ήττα στα τελευταία της έξι ματς.




ΑΡΣΕΝΑΛ: Οι «κανονιέρηδες» που μαθηματικά ακόμα ελπίζουν στον τίτλο θα έχουν για πρώτη φορά στην
Keywords
Τυχαία Θέματα