OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Eλεύθερος ο Τζαβέλλας, στη γωνία ο Θρύλος

15:10 8/5/2011 - Πηγή: 24wro
Ο Έλληνας αμυντικός έχει ειδικό όρο στο συμβόλαιό του που του επιτρέπει ...
να μείνει ελεύθερος σε περίπτωση που υποβιβαστεί η Άϊντραχτ. Περιμένουν στο λιμάνι για το «χτύπημα». 
Για την απόκτηση του Γιώργου Τζαβέλλα από την Άϊντραχτ Φρανκφούρτης ετοιμάζει γερό μπάσιμο ο Ολυμπιακός. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τη γερμανική ομάδα, ανοίγοντας το δρόμο για την απόκτησή του.
Η ομάδα του Τζαβέλλα ηττήθηκε στο τελευταίο της παιχνίδι
εντός έδρας από την Κολωνία και βρίσκεται με τον ένα πόδι στην Β’ κατηγορία, γεγονός που κάνει την περίπτωσή του ακόμα πιο εύκολη. Ο Ολυμπιακός εξάλλου βρίσκεται σε αναζήτηση ενός παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας μετά τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Ραούλ Μπράβο και ο 23χρονος μπακ ήταν εκείνος που βρισκόταν στην κορυφή της λίστας.
Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα ο Τζαβέλλας έχει ειδικό όρο στο συμβόλαιό του που του επιτρέπει να μείνει ελεύθερος σε περίπτωση υποβιβασμού, αφού μόνο με ένα… θαύμα θα μείνει στην Μπουντεσλίγκα η Άϊντραχτ, καθώς την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει εκτός έδρας της Ντόρτμουντ που ετοιμάζει φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Τον όρο του Τζαβέλλα τον γνωρίζουν στο λιμάνι και γι’ αυτό περιμένουν τις εξελίξεις πρωτού κινηθούν. Εξάλλου, άνθρωποι της ομάδας σχετικά με τον Έλληνας άσο τονίζουν: «Είναι ένας παίκτης που μας αρέσει και τον θέλουμε».
Ελεύθερος και ο Γκέκας;
Συνεχίζοντας το δημοσίευμα γίνεται αναφορά και στον Φάνη Γκέκα, ο οποίος είναι συμπαίκτης του Τζαβέλλα και δεν αποκλείεται να έχει τον ίδιο όρο στο συμβόλαιό
του. Ο Έλληνας επιθετικός έχει κι αυτός αρκετούς θαυμαστές στην Πλατεία Αλεξάνδρας και σε περίπτωση που ισχύει και για τον ίδιο ο παραπάνω όρος, δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση και για τον ίδιο, στην προσπάθεια ελληνοποίησης του ρόστερ της ομάδας. 
Keywords
Τυχαία Θέματα