Πράσινη η Ευρωλίγκα!

19:30 12/4/2011 - Πηγή: 24wro
Ο Δημήτρης Διαμαντίδης σάρωσε, Σάτο, Φώτσης και Μπατίστ τον ακολούθησαν... κι ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο συμπλήρωσε την καλύτερη πεντάδα του κόσμου στην ψηφοφορία του euroleague.net.



Η τεράστια πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα προκάλεσε αμόκ στους φίλους του Παναθηναϊκού κι έβαλε... φωτιά
στα πληκτρολόγια, «πράσινα» και μη. Από τις 22/3 μέχρι 11/4 η Ευρωλίγκα έδωσε τη δυνατότητα στο κοινό να συμβάλει στην ανάδειξη των κορυφαίων της χρονιάς κι οι ψήφοι για τους «πράσινους» έπεφταν ο ένας μετά τον άλλον! Τελικό αποτέλεσμα; Διαμαντίδης, Σάτο, Φώτσης και Μπατίστ μέλη της καλύτερης πεντάδος του κόσμου, που χώρεσε σ' αυτή τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο αντί του Βασίλη Σπανούλη, τον οποίο πέταξε έξω λίγα 24ωρα πριν από το κλείσιμο της ηλεκτρονικής κάλπης.

Τα αποτελέσματα αυτά μπορεί να αποτελούν μόλις το 25% εκ του συνόλου, αλλά πολύ δύσκολα δε θα συμφωνούν ως ένα ποσοστό στα τελικά που θα ανακοινωθούν στο γκαλά της Ευρωλίγκας ανάμεσα στην πρώτη και στην τελευταία ημέρα του Final Four (7/5). Άλλωστε, ο Δημήτρης Διαμαντίδης δε χρειαζόταν να ξεπεράσει το 50% για να μάθει κανείς ότι είναι, αν όχι ο κορυφαίος, από τους καλύτερους (και) φέτος.
Keywords
Τυχαία Θέματα