Πως δικαιολογήγθηκε η Πόπη Τσαπανίδου στο πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ για τη διαφήμιση καλλυντικών

23:29 8/3/2012 - Πηγή: 24wro
Πειθαρχικά ελεγκτέα κρίθηκε ομόφωνα η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου από το πειθαρχικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ...
για παράβαση της δεοντολογίας! Ο λόγος είναι ότι η Τσαπανίδου πρωταγωνίστησε σε μια διαφημιστική καμπάνια της εταιρείας ROC με προϊόντα περιποίησης!

Μάλιστα της επιβλήθηκε επίπληξη με ανάρτηση της απόφασης στους χώρους εργασίας, ενώ υπήρξαν μέλη του Δ.Σ. Που πρότειναν ακόμα και τη διαγραφή της από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ
για ένα χρόνο!

«Το ΠΠΣ ασκεί αυτεπάγγελτη πειθαρχική δίωξη κατά της συν. Πόπης Τσαπανίδου, για παράβαση του άρθρου 7, παρ. 1, εδ. α' του Καταστατικού και άρθρου 5, παρ. γ' του Κώδικα Αρχών Δεοντολογίας, επειδή με την εικόνα της διαφημίζει προϊόντα των φαρμακευτικών καλλυντικών της εταιρείας ROC», ανέφερε η ανακοίνωση του Πειθαρχικού.

Η Π. Τσαπανίδου στην απολογία της ανέφερε: «Η πρόταση για τη διαφήμιση της Roc , μού έγινε σε μια περίοδο δύσκολη οικονομικά για μένα. Ήταν η εποχή που απολυόμουν από την ΕΡΤ και απολύθηκα. Απλά η πρόταση έγινε όταν ήταν φανερό πλέον ότι φεύγαμε από την ΕΡΤ. Η αποδοχή έγινε όταν ήμουν εκτός ΕΡΤ. Δεν θα το επαναλάμβανα, εάν είχα επαγγελματική σταθερότητα. Δεν προτίθεμαι να επαναλάβω διαφήμιση»
Keywords
Τυχαία Θέματα