Ποιος είναι ο χειρότερος εφιάλτης του Christian Louboutin;

18:23 6/3/2012 - Πηγή: 24wro
Ο διάσημος shoe designer τον ζει κάθε βράδυ...Μπορεί το μέτωπο με τον Yves Saint Laurent για την "κόκκινη σόλα" να είναι ακόμα ανοιχτό αλλά ο Christian Louboutinτα παπούτσια που σχεδίασε για το show "Feu"
Με αυτή την αφορμή ο διάσημος σχεδιαστής μίλησε στο WWD και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον χειρότερο εφιάλτη του- που, όπως λέει, τις τελευταίες μέρες τον ζει κάθε βράδυ: «Δεν μπορώ να μιλήσω εκ μέρους των υπόλοιπων σχειδαστών αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αυτό που φοβάται περισσότερο
κάθε επαγγελματίας είναι να σπάσει το τακούνι του παπουτσιού που σχεδίασε. Θυμάμαι όταν σχεδίαζα παπούτσια για την Tina Turner και τα πήγαινα στο Madison Square Garden για το show της, και όταν ξεκινούσε το show και έβλεπα την σκαλωσιά πάνω στη σκηνή και σκεφτόμουν «Θεέ μου θα ανέβει εκεί πάνω και θα πηδήξει». Είχα παραλύσει. Δεν μπορούσα να απολαύσω το show γιατί φοβόμουν πως θα σπάσει το λαιμό της. Γνώριζα το ύψος του τακουνιού. Και δεν θέλεις με τίποτα να συμβεί αυτό. Την ίδια στιγμή, είναι τόσο κωμικό γιατί έχεις την αίσθηση πως κάποιοι προσεύχονται να σου συμβεί (να σπάσει δηλαδή το τακούνι) και σε αυτό εδώ το show, το Feu, πραγματικά θα είναι πολύ αστείο όταν ακουστεί το πρώτο "κλάκ". Όλοι θα σκέφτονται "Θεέ μου, θα αισθάνεται απαίσια" και αμέσως θα σπάσουν και τα υπόλοιπα και ξαφνικά θα καταλάβουν πως αυτό είναι κομμάτι της χορογραφίας.» κοιτάει μπροστά. Τελευταίο του project, που έκανε πρεμιέρα προχθές στο Crazy Horse στο Παρίσι.

queen.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα