Ποιοι θα κάτσουν στην καρέκλα του κριτή;

15:31 28/7/2011 - Πηγή: 24wro
Στενά πρεσάρονται Κώστας Μαρτάκης και Έμιλυ Ματθαιακάκη για τον τρίτο κύκλο του... «Dancing with the stars», που θα προβληθεί στο δεύτερο μισό της νέας τηλεοπτικής σεζόν από τον Ant1. Ο δημοφιλής τραγουδιστής και η γοητευτική χορεύτρια πολιορκούνται αυτή τη φορά για ρόλο εκτός παρκέ!

Το δοκίμασαν και πέρυσι και η συνταγή πέτυχε. Έτσι και φέτος η παραγωγή του «Dancing with the stars» επιθυμεί να βάλει στην κριτική επιτροπή του φιλανθρωπικού show τους νικητές του!

Επειδή όμως ο Αργύρης Αγγέλου έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θα ήθελε
να βρίσκεται στη θέση του κριτή, οι ιθύνοντες του παιχνιδιού πλησίασαν τον Κώστα Μαρτάκη, ενώ πρεσάρουν και την Έμιλυ Ματθαιακάκη για τις καρέκλες της επιτροπής δίπλα στον Γιάννη Λάτσιο και τον Φωκά Ευαγγελινό.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής με δηλώσεις του αμέσως μετά το φινάλε του παιχνιδιού δεν εμφανιζόταν αρνητικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αν φυσικά οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις του το επιτρέψουν.
Αν όλα πάνε καλά, θα πάρει την θέση του Αλέξη Κωστάλα, ο οποίος, όπως όλα δείχνουν, θα φύγει με «μετεγγραφή» για το «Dancing on ice», και αυτό λόγω των ιδιαίτερων γνώσεών του.

Για την καρέκλα, τώρα, της Έρρικας Πρεζεράκου έχει ακουστεί πως θα βρεθεί σε αυτήν η παρτενέρ του Αργύρη Αγγέλου, η Έμιλυ Ματθαιακάκη. Η γοητευτική χορεύτρια διαθέτει πλούσιες γνώσεις στο αντικείμενο, κάτι που φάνηκε on stage και οδήγησε το ζευγάρι στην πρωτιά.

Επίσης διαθέτει εντυπωσιακή εμφάνιση, η οποία πιστεύουν πως θα τραβήξει τα βλέμματα των τηλεθεατών. Παράλληλα θεωρούν πως ο τρόπος της είναι ιδιαίτερος και το χιούμορ της θα δέσει με αυτό της Ζέτας Μακρυπούλια που ακόμη μία φορά θα κρατήσει τα ηνία του φιλανθρωπικού show.

Αν και είναι νωρίς ακόμα, στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων έχει πέσει κι άλλη μία ιδέα για το show. Οι ιθύνοντες σχεδιάζουν να εισαγάγουν στο «Dancing with the stars» ένα πεντάλεπτο video λίγο πριν από το live του show, στο οποίο θα μπορούμε να παρακολουθήσουμε την προσπάθεια των διαγωνιζόμενων celebrities καθ’ όλη την εβδομάδα των προετοιμασιών τους.
Keywords
Τυχαία Θέματα