Ποδόσφαιρο: Εδώ, η καλή πραμάτεια

11:35 6/4/2011 - Πηγή: 24wro
Οι Mάκης Ψωμιάδης και ο Πέτρος Θεοδωρίδης δεν θα πάνε μάλλον διακοπές το καλοκαίρι.

Εκτός κι αν  καταφέρουν να ξεπουλήσουν νωρίς την «πραμάτεια τους».


Καθότι η Καβάλα και ο Πανσερραϊκός έχουν στις τάξεις τους παίκτες, που αποτελούν «μήλα της έριδος» για τους μεγάλους του ποδοσφαίρου μας- και όχι μόνο- ενόψει της μεταγραφικής περιόδου.

Όμως, λίγο ως πολύ, σχεδόν όλες οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ έχουν «καλό πράμα» στις «αποθήκες» τους και τελούν εν αναμονή μιας συμφέρουσας προσφοράς για να προχωρήσουν στην πώλησή του.
Πολλή δουλειά αναμένεται να έχουν τα επιτελεία «πράσινων» και «κόκκινων» καθώς θα κληθούν, από τη μία, να απαλλάξουν το ρόστερ τους από περιττά (και ακριβά βάρη) και από την άλλη να φέρουν χρήματα στο ταμείο.

Ας δούμε πως διαγράφεται η κατάσταση δυο μήνες πριν ανοίξουν οι πόρτες του ελληνικού παζαριού το οποίο θα είναι το δεύτερο, που θα πραγματοποιηθεί έχοντας την βαριά σκιά του ΔΝΤ από πάνω του.

ΑΕΚ: Το πιο hot προϊόν της είναι ο Κώστας Μανωλάς. Στα 19 του έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον ξένων ομάδων-κυρίως των ιταλικών. Πρόσφατα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για την Παλέρμο. Παλιότερα για την Αταλάντα.

Καλά λεφτά επίσης  η «Ένωση» μπορεί να βγάλει αν αποφασίσει να παραχωρήσει τον Νάτσο Σκόκο. Ο Αργεντινός ανανέωσε πέρσι το συμβόλαιό του αλλά οι καθυστερήσεις στις πληρωμές και τα γκαζάκια στο σπίτι του τον έχουν κάνει να σκέφτεται τη φυγή.

Αυτά που κάνει στο γήπεδο ο Σκόκο δεν τα κάνουν πολλοί παίκτες στην Ελλάδα και η πόρτα του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού πάντα θα είναι ανοιχτή για αυτόν, αν θελήσει να αλλάξει τον… αέρα  του.

Άρης: Οι «άσοι» σπανίζουν σε τούτη την παρτίδα και ο Μιχάλης Σηφάκης, που φέτος έκανε μια καλή χρονιά και φόρεσε τη φανέλα της εθνικής, πολιορκείται ήδη από μνηστήρες. Η χάρη του έχει ξεπεράσει τα σύνορα.

Η Μπενφίκα πέρσι ήταν έτοιμη να καταθέσει πρόταση στον Άρη. Φέτος ακούστηκαν φήμες για Στουτγκάρδη και Κολωνία. Το βέβαιο είναι ότι θα τον ζητήσει ο Παναθηναϊκός σε περίπτωση που πωληθεί ο Τζόρβας.

Αστέρας Τρίπολης: Πριν από κάτι μήνες η διοίκηση είχε αποκαλύψει ότι έχει στα χέρια της πρόταση της Γιουβέντους για τον Κώστα Φορτούνη. Οι εμφανίσεις του 19χρονου με την εθνική Ελπίδων τράβηξε το ενδιαφέρον των ξένων σκάουτερ.

Αν δεν φύγει έξω, είναι σίγουρο ότι θα βρει ομάδα στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός έχει πάρει ζεστά την υπόθεση (ακούστηκε μέχρι και για προσύμφωνο με την ομάδα της Τρίπολης). Από μακριά παρακολουθεί και η ΑΕΚ

Ατρόμητος: Για τον  Ανδρέα Τάτο, οι σκάουτερ της Βέρντερ Βρέμης έχουν λιώσει τα παπούτσια τους και δεν αποκλείεται η γερμανική ομάδα να προχωρήσει στην επόμενη κίνηση. Αν δεν την προλάβει ο Ολυμπιακός.

Η χάρη του Θανάση Καραγκούνη έχει φτάσει μέχρι τη Ρωσία. Μάλιστα, οι Περιστεριώτες περίμεναν πρόταση τον Γενάρη, που τελικά δεν ήρθε. Μετά έγινε γνωστό το ενδιαφέρον της Τζένοα και της Ουντινέζε (και κάπου ανάμεσα του Πανα
Keywords
Τυχαία Θέματα