Πλoύσια Ελλάδα – φτωχοί Ελληνες!

17:01 7/7/2011 - Πηγή: 24wro
Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο υπουργός Εξωτερικών,  κ. Σταύρος Λαμπρινίδης …
στην γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung, υπογράμμισε ότι η Ελλάδα θα αποπληρώσει το χρέος της αρκεί «πρώτον, να εφαρμοστούν με αποτελεσματικότητα τα μέτρα που ελήφθησαν και δεύτερον, να γίνουν επενδύσεις με την βοήθεια των Ευρωπαίων εταίρων».
Στο σημείο αυτό ο υπουργός
δήλωσε: «Η Ελλάδα δεν είναι φτωχή χώρα. Είναι μια χώρα στην οποία επί χρόνια έγινε κακή διαχείριση». Παράλληλα έκανε έκκληση να πάψουν οι επενδυτές να φοβούνται την ελληνική γραφειοκρατία και να κάνουν επενδύσεις στη χώρα: «Απλοποιήσαμε δραστικά τις διαδικασίες για την ίδρυση επιχειρήσεων στην Ελλάδα. Ζητήσαμε τεχνολογική βοήθεια από τη Γερμανία… και δεν κλείνουμε καθόλου τα μάτια στις γραφειοκρατικές δυσκολίες που υπάρχουν ακόμη».
Επανέλαβε επίσης, ότι πρέπει να σταματήσει η ρητορική της τιμωρίας της χώρας μας και διευκρίνισε παράλληλα ότι τα διάφορα συνθήματα κατά της Γερμανίας, εκφράζουν μόνο  μια μειοψηφία των Ελλήνων, υπογραμμίζοντας ότι η Ελλάδα και η Γερμανία έχουν «εδώ και δεκαετίες στενές σχέσεις και δεν επιτρέπεται τώρα να πάρουν το πάνω χέρι όσοι επιδιώκουν να ξεχαστεί αυτό το γεγονός».
Η Ελλάδα μπορεί να μην είναι φτωχή, όπως είπε ο υπουργός Εξωτερικών  κ. Σταύρος Λαμπρινίδης, ωστόσο η κυβέρνηση που υπηρετεί έκανε φτωχούς τους Έλληνες!

prionokordela
Keywords
Τυχαία Θέματα