Πέγκυ Ζήνα εναντίον πανελίστα

11:36 19/10/2012 - Πηγή: 24wro
Η Πέγκυ Ζήνα απάντησε σε πανελίστα που την κατηγόρησε ότι ζει μέσα στα «λούσα» και στην πολυτέλεια...
Είπε πως δεν είναι πολυτέλεια το «καραβάκι» της οικογένειας, πως «φταίει» η τύχη της που της έχουν κάνει τόσο καλά δώρα και έστρεψε τα βέλη της στον πανελίστα, μειώνοντάς τον επί προσωπικού.

«Δεν είμαι άνθρωπος που τρελαίνεται για την πολυτέλεια. Με τη δουλειά μου μπόρεσα κι έφτιαξα τη ζωή μου, γιατί δεν βρήκα τίποτα έτοιμο. Είχα και την τύχη να μου κάνουν πολύ καλά δώρα! Μ’ αρέσει πάρα πολύ η θάλασσα. Να είμαστε με το καραβάκι μας και να γυρνάμε στα νησιά. Πέρα
απ’ αυτό, δεν μου αρέσουν άλλες πολυτέλειες. Δεν θα ξοδέψω όλα μου τα λεφτά στα ρούχα. Είμαι και ήμουν πάντα της φόρμας και του jean. Γι’ αυτό και δεν θεωρούμαι από τις fashion icon τραγουδίστριες. Θεωρώ υπερβολή να πάω να πάρω επώνυμα ρούχα του παιδιού, που μεγαλώνει και κάθε 3 μήνες αλλάζει νούμερο!».

Πώς αντιμετωπίζει τα αρνητικά σχόλια όμως;

«Μόλις πήγαινα λίγο να στεναχωρηθώ, έπαιρνα τόση αγάπη από τον κόσμο και αυτό είναι το βασικό. Δεν με νοιάζει τι θα πουν οι πανελίστες στις εκπομπές. Γιατί οι δημοσιογράφοι δεν λένε συνήθως τέτοια πράγματα. Αυτού του είδους τα σχόλια από έναν πανελίστα, που ας πούμε είναι 50 ετών και αυτό που έχει πετύχει στη ζωή του είναι να είναι στο πάνελ μιας καινούργιας παρουσιάστριας και να κουτσομπολεύει, αυτού του είδους τα σχόλια δεν με πειράζουν! Καλά, άντε πες εγώ τα αντιμετωπίζω. Οι δικοί μου άνθρωποι όμως;».

zougla.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα