ΠΑΤΡΑ: Τα έβαλε με τέσσερις και νίκησε!

11:35 23/10/2011 - Πηγή: 24wro
Το βραβείο του… υπαλλήλου της χρονιάς θα πρέπει να απονεμηθεί σε έναν από τους...
σερβιτόρους ενός εστιατορίου στην παραλιακή οδό της Πάτρας, που τα έβαλε με τέσσερις μεγαλόσωμους νεαρούς οι οποίοι έκλεβαν… μπύρες από την πίσω πλευρά του μαγαζιού και κατάφερε να τους αντιμετωπίσει!


Ο θαρραλέος σερβιτόρος είχε βγει για να καπνίσει ένα τσιγάρο, όταν είδε τους τέσσερις αγνώστους να τρέχουν με τα καφάσια που είχαν αρπάξει στα χέρια. Αμέσως άρχισε να τους καταδιώκει και, μόλις πλησίασε τον τελευταίο,
όρμησε πάνω του και τον έριξε στο έδαφος. Οι υπόλοιποι τρεις σταμάτησαν για να τον σώσουν, αλλά βρέθηκαν αντιμέτωποι με τον σερβιτόρο που κράδαινε απειλητικά δυο… μπουκάλια! Ο φόβος ότι θα συλληφθούν, έκανε τους δράστες να παρατήσουν τη λεία τους και να εξαφανιστούν τρέχοντας κι έτσι ο ευσυνείδητος υπάλληλος επέστρεψε τα κλεμμένα εμπορεύματα στο μαγαζί!


*** Άγνωστοι διέρρηξαν το κτίριο όπου στεγάζονται το Γυμνάσιο και το Λύκειο στο Παναιτώλιο του δήμου Αγρινίου σπάζοντας τζάμια και άρπαξαν βιαστικά διάφορα υλικά σχετικά μικρής αξίας. Οι άνδρες της Αστυνομίας που ειδοποιήθηκαν από την διευθύντρια του σχολείου, ερευνούν για να εντοπίσουν τους δράστες.


Keywords
Τυχαία Θέματα