Πασίγνωστη ηθοποιός έντυσε το 6 εβδομάδων μωρό της… γαλοπούλα!

18:57 27/11/2011 - Πηγή: 24wro
Όλοι μας χαιρόμαστε κάποιες γιορτές ή συμβολικές μέρες αλλά μερικοί... άνθρωποι το παρακάνουν. Πάρτε για παράδειγμα την Τορι Σπέλινγκ (κόρη του παραγωγού Άαρον Σπέλινγκ) η οποία έγινε παγκοσμίως διάσημη από τη σειρά Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς, η οποία -όπως φαίνεται- είναι μεγάλη φαν της Ημέρας των Ευχαριστιών!
Τι έκανε λοιπόν η 38χρονη μητέρα τριών παιδιών Τόρι; Έντυσε την μόλις 6 εβδομάδων κορούλα της Χάτι Μάργκαρετ ως ροδοψημένη γαλοπούλα!

Μη νομίζετε ότι το κράτησε και κρυφό. Ανάρτησε σε χρόνο dt τη φωτογραφία στην επίσημη ιστοσελίδα της, τονίζοντας ότι όποιος θέλει, είναι ελεύθερος
να… τη μιμηθεί: «Εάν έχετε μωρό στο σπίτι, είναι ένα αστείο πρότζεκτ για την Ημέρα των Ευχαριστιών για φωτογραφίες που θα θυμάστε για πάντα». Στη συνέχεια, τόνισε ότι αν έχουν και άλλα παιδιά, όπως η ίδια, θα τους είναι χρήσιμα για να βοηθήσουν στον στολισμό του μωρού-γαλοπούλας!
Στη συνέχεια, η Τόρι Σπέλινγκ αισθάνθηκε την ανάγκη να ζητήσει συγνώμη από την κόρη της. Όχι όμως από αυτήν αλλά από τον μελλοντικό 18χρονο εαυτό της: «Ζητώ συγνώμη από τη μελλοντική 18χρονη Χάτι. Αλλά ήταν πολύ χαριτωμένη ιδέα για να την προσπεράσω. Εάν σε παρηγορεί καθόλου, η γαλοπούλα σου ήρθε “γάντι”»!
Πάντως, σχολίασε ότι η προετοιμασία της Χάτι-γαλοπούλας ήταν πολύ ευκολότερη από την προετοιμασία της αληθινής γαλοπούλας. Άλλη φορά, λοιπόν, αγαπητή Τόρι να φτιάχνεις μόνο Χάτι για τη Μέρα των Ευχαριστιών. Το νου σου μόνο μην ξεχαστείς και βάλεις το μωρό στο φούρνο…
Keywords
Τυχαία Θέματα