ΠΑΟ: Διαφωνία με τον Μπουμσόνγκ

21:12 10/1/2013 - Πηγή: 24wro
Εμπλοκή υπάρχει στις διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού...
με τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, όσον αφορά στη λύση της συνεργασίας τους.

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός την Πέμπτη ενημέρωσε την δικηγόρο, Αθηνά Μπαλομένου, που χειρίζεται την υπόθεση, ότι δεν αποδέχεται τον όρο να επιστρέψει το 50% της αποζημίωσης, σε περίπτωση που υπογράψει συμβόλαιο με άλλη ομάδα την τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο.

Πάντως και οι ιθύνοντες
της «πράσινης» ΠΑΕ εμμένουν στην απαίτηση τους και διεμήνυσαν στον έμπειρο στόπερ ότι οφείλει και αυτός να υποχωρήσει στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Εντούτοις ο Μπουμσονγκ παραμένει ανένδοτος κι έτσι οι δύο πλευρές θα λύσουν τις διαφορές τους σε νέο ραντεβού που θα διεξαχθεί την Παρασκευή.

Όσον αφορά στην περίπτωση του Σεμπάστιαν Λετο, τα πράγματα είναι πιο εύκολα για τους ιθύνοντες της ομάδας, καθώς ανάμεσα στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών υπήρξε πρόοδος.

Πιο συγκεκριμένα ο Αργεντινός έχει συμφωνήσει να λάβει ένα έξτρα ποσό ως αποζημίωση (αγγίζει τις 200.000 ευρώ) και το σύνολο των αποδοχών του για την τρέχουσα σεζόν.

Το μοναδικό σημείο στο οποίο υπάρχει μία μικρή διαφορά είναι ο αριθμός και το ύψος των δόσεων, ωστόσο εκφράζεται αισιοδοξία από την «πράσινη» ΠΑΕ ότι θα βρεθεί λύση σε αυτό το θέμα.
Keywords
Τυχαία Θέματα