Πανικός στην Κυλλήνη - Επιχείρησαν να κλέψουν χρηματαποστολή, πυροβόλησαν μέσα στον κόσμο

11:07 22/8/2012 - Πηγή: 24wro

Πολυμελής ομάδα ληστών επιχείρησε να κλέψει χρηματαποστολή, πυροβολώντας ακόμα και... μέσα στον κόσμο. Έφυγε με άδεια χέρια...

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης (21/08) στο λιμάνι της Κυλλήνης, όταν πολυμελής ομάδα ληστών επιχείρησε να κλέψει χρηματαποστολή, πυροβολώντας μέσα στον κόσμο, ευτυχώς χωρίς να υπάρξουν θύματα.

Η "επίθεση" στο όχημα της χρηματαποστολής άρχισε όταν αυτό βγήκε από το πλοίο της γραμμής. Οι ληστές έκλεισαν το δρόμο, με λοστούς έσπασαν τις βαλβίδες των ελαστικών και στη συνέχεια και πάντα μπροστά στα έκπληκτα μάτια των πολιτών,
ανέβηκαν στην οροφή και άρχισαν να πυροβολούν ενώ επιχείρησαν να μπουν στον θωρακισμένο χώρο του οχήματος κάνοντας χρήση οξυγόνου.

Το μόνο που κατάφεραν όμως να πετύχουν είναι να προκαλέσουν πανικό, αφού σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα χρήματα έμειναν ανέπαφα στη θέση τους. Έτσι με άδεια χέρια έφυγαν, βάζοντας φωτιά στο τζιπ που είχαν χρησιμοποιήσει ενώ συνεργοί τους τους περίμεναν στην περιοχή του Κάστρου να τους πάρουν με δύο αυτοκίνητα.

ilialive.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα