ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Απομένουν τα τυπικά

16:20 6/7/2011 - Πηγή: 24wro
Ο εκπρόσωπος του Τζιμπρίλ Σισέ...
Φιλίπ Πιολά, βρίσκεται στην Ιταλία για να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής του Γάλλου φορ στην Λάτσιο.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Corriere dello Sport», ο Φιλίπ Πιολά θα έχει την Τετάρτη συνάντηση με τους ιθύνοντες της Λάτσιο για να διευθετηθούν διαδικαστικά θέματα του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία με τους Ρωμαίους. Απομένει πλέον να βρεθεί η «χρυσή
τομή» και με τον Παναθηναϊκό, με τους «λατσιάλι» να προσφέρουν 5,8 εκατομμύρια ευρώ, για να «κλείσει» και τυπικά η μεταγραφή, καθώς η ιταλική ομάδα ξεκινά την Πέμπτη την προετοιμασία της ενόψει της επόμενης σεζόν, και το Εντουάρντο Ρέχα θα ήθελε να έχει τον Τζιμπρίλ Σισέ στη διάθεση του το συντομότερο δυνατό. Όπως υποστηρίζει το εν λόγω δημοσίευμα, είναι πιθανό ο Γάλλος επιθετικός να μεταβεί το βράδυ της Τετάρτης στην Ρώμη, ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να παρουσιαστεί αύριο από τον ιταλικό σύλλογο.
Σενάρια για Φλόκαρι

Δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου εμπλέκουν τον Παναθηναϊκό σε σενάρια αναφορικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Σέρτζιο Φλόκαρι.

Σύμφωνα με το «Calcionews24», η μεταγραφή του Τζιμπρίλ Σισέ στην Λάτσιο θεωρείται «κλεισμένη», και απομένει η διευθέτηση των λεπτομερειών, ενώ υπογραμμίζεται πως η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του Γάλλου φορ από τους Λατσιάλι καθυστερεί μέχρι να βρεθεί ομάδα για τον Σέρτζιο Φλόκαρι, ο οποίος βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από το «Ολίμπικο», με πιθανούς προορισμούς την Πάρμα και τον Παναθηναϊκό.

Το εν λόγω δημοσίευμα πάντως υποστηρίζει πως το θέμα της απόκτησης του Τζιμπρίλ Σισέ θα τελειώσει άμεσα, καθώς ο πρόεδρος των Ρωμαίων, Κλαούντιο Λοτίτο, χειρίζεται προσωπικά την υπόθεση, ενώ δεν γίνεται σαφές αν το – φημολογούμενο – ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Φλόκαρι σχετίζεται με την μεταγραφή του Γάλλου φορ, με την μορφή ανταλλάγματος ή δανεισμού. Θα πρέπει ωστόσο να σημειωθεί πως το ενδεχόμενο να συνεχίσει ο Ιταλός επιθετικός την καριέρα του με την φανέλα των «πρασίνων» δεν δείχνει να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, με δεδομένο πως οι ετήσιες απολαβές του 29χρονου φορ κρίνονται αρκετά υψηλές για τα οικονομικά δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί στον Παναθηναϊκό.
Ματιές σε Τόμας Κόστα
Η απόκτηση ενός κεντρικού χαφ αποτελεί προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό, και το όνομα του Τομάς Κόστα κατέχει περίοπτη θέση στη λίστα του Ζεσουάλδο Φερέιρα.
Οι ιθύνοντες των «πρασίνων» μετά την ολοκλήρωση της παραχώρησης του Τζιμπρίλ Σισέ θα δρομολογήσουν εξελίξεις στον μεταγραφικό, τομέα, καθώς ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει καταθέσει ήδη τις εισηγήσεις του για τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα, τονίζοντας εξ αρχής πως για να συμπληρωθεί το ρόστερ απαιτείται η απόκτηση ενός δεξιού εξτρέμ για να καλυφθεί το κενό του Σίντνεϊ Γκοβού, ενός κεντρικού χαφ που θα έχει και επιτελικές αρετές, αλλά και ενός «καθαρόαιμου» ανασταλτικού μέσου, μετά και την πώληση του Μαρσέλο Μάτος. Ό
Keywords
Τυχαία Θέματα