ΗΠΑ: Ευκαιρία για τη Νέα Υόρκη

15:21 6/7/2011 - Πηγή: 24wro
Να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών...
και να μειώσει την απόσταση από τους πρωτοπόρους είναι η φιλοδοξία της Νέας Υόρκης που υποδέχεται το Τορόντο στο ματς αυλαία της αγωνιστικής του αμερικανικού πρωταθλήματος.
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – ΤΟΡΟΝΤΟ

Νέα Υόρκη: Η απουσία του Τιερί Ανρί από τον αγώνα κόντρα στο Σαν Χοσέ
ήταν η …έκπληξη με τον Γάλλο να μένει εκτός εξ αιτίας συμπτωμάτων ίωσης και τίθεται εν αμφιβόλω και η συμμετοχή του συμμετοχή. Για τους γηπεδούχους απόντες θα είναι επίσης και οι λαβωμένοι Κρις Ολμπράιτ, Κάρλ Ρόμπινσον και Ράφα Μάρκεζ ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Λουκ Ρότζερς που και αυτός αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμού. Αντίθετα ο Γιάν Γκούναρ Σόλι αναμένεται να είναι στη διάθεση του προπονητή του παρά τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί.


Τορόντο: Οι Καναδοί έγιναν …πρωταθλητές της χώρας τους μεσοβδόμαδα με την επικράτηση 2-1 κόντρα στους Βανκούβερ Γουάιτκαπς από τους οποίους είχαν αποσπάσει ισοπαλία 1-1 στον πρώτο τελικό της διοργάνωσης. Με τον ενθουσιασμό της επιτυχίας αυτής ταξιδεύουν στο «μεγάλο μήλο» με στόχο να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Το κακό είναι ότι δεν θα είναι στη διάθεση του τεχνικού τους τόσο οι νεοαποκτηθέντες Τόρστεν Φρινγκς και Ντάνι Κόβερμανς όσο και οι λαβωμένοι Ελμπεκάι Μπουτσίντα, Άντριαν Καν και Ντικόι Γουΐλιαμς ενώ αμφίβολη  είναι και η συμμετοχή των επίσης τραυματιών Ντε Γκουζμάν, Τσάνι, Ατακόρα , Σάντος , Πέτερσον και Γκόρντον.

Tips

•    Η  Νέα Υόρκη έχει μόλις μία εντός έδρας νίκη από τον Απρίλιο και μετά.
•    Η Νέα Υόρκη νίκησε δις την αντίπαλο της το 2010 συμπεριλαμβανομένου του 1-0 στη «Ρεντ Μπουλ Αρίνα».
•    Η νίκη 1-0 επί των συμπατριωτών του Βανκούβερ  στα τέλη του προηγούμενου μήνα έβαλε τέλος σ’ ένα σερί  έξι αγώνων δίχως  ανάλογη επιτυχία για το Τορόντο.


ΚΑΝΣΑΣ – ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ

Κάνσας: Ο μέσος των γηπεδούχων Γκρέιαν Ζούσι ανακηρύχθηκε παίκτης του μήνα στη διοργάνωση τον Ιούνιο. Απόντες στους γηπεδούχους θα είναι οι λαβωμένοι Ρόμπερτ Βαζέχα, Κρεγκ Ροκάστλ, Ντέιβι Άρνοντ και Σεθ Σίνοβιτς. Η ομάδα είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και αποδείχθηκε επιτυχημένη η απόφαση του τεχνικού της Πίτερ Βέρμς να αφήσει στον πάγκο τους Τιλ Μπάνμπερι και Κέι Καμαρά και να προτιμήσει αντ’ αυτών τους Ομάρ Μπράβο και Σ. Τ. Σάπονγκ για την 11αδα.

Κολοράντο: Ο επιθετικός Κουίνσι Αμαρίκουα αποβλήθηκε στην αναμέτρηση με το Χιούστον και θα απουσιάσει αλλά αντίθετα εξέτισε την ποινή του στο προαναφερθέν παιχνίδι ο Κόνορ Κέισι και επιστρέφει.  Παράλληλα αμφίβολη εξ αιτίας τραυματισμού είναι η συμμετοχή των Μακ Καντζί, Ματ Πίκενς , Τζόζεφ Νάν και Ομάρ Κάμινγκς.

Tips

•    Η γηπεδούχος όχι μόνον είναι αήττητη στα τελευταία της οκτώ ματς και μετράει πέντε νίκες στα πέντε πιο πρόσφατα αλλά και έχει απολογισμό τερμάτων στο ίδιο διάστημα 9-3.
•    Πέραν του Κέισι κανείς εκ των επιθετικών του Κολοράντο δεν έχει πετύχει γκολ από τον περασμένο Απρίλη. Ο Κέισι είν
Keywords
Τυχαία Θέματα