ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Αποφασισμένοι να ματώσουν για τον τίτλο

10:02 13/3/2012 - Πηγή: 24wro
Παρά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού είναι...
αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους και να «ματώσουν» για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Μπορεί το κλίμα στην Παιανία να είναι «βαρύ» μετά την ήττα από την ΑΕΚ και την απομάκρυνση από την κορυφή του πρωταθλήματος ωστόσο οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» δείχνουν αποφασισμένοι για… μάχη.

«Είναι η κατάλληλη στιγμή να αντιδράσουμε.
Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Απομένουν έξι παιχνίδια και πρέπει να τα κερδίσουμε όλα. Κόντρα στον Ολυμπιακό πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας και να αγωνιστούμε καλύτερα από κάθε άλλη φορά. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο», έλεγαν μεταξύ τους οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

«Θα εκμεταλλευτούμε το κάθε τι που θα μας δώσει δύναμη και θα παλέψουμε για τη νίκη. Τον φετινό τίτλο θα τον κατακτήσουμε κόντρα σε όλους και σε όλα. Θα είναι το πιο περήφανο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών. Αγωνιζόμαστε κόντρα στον Ολυμπιακό, κόντρα σε εξωγενείς παράγοντες, κόντρα σε όλους. Παίζουμε 11 εναντίον 11 συν κάτι...», ανέφεραν ακόμα στο «περιβάλλον» τους οι παίκτες του Παναθηναϊκού ενώ για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή, πρόσθεσαν:

«Αν κερδίσουμε τον Ολυμπιακό θα πάρουμε τα πάνω μας και θα επιδιώξουμε σερί νικών μέχρι και το φινάλε. Είναι η κατάλληλη στιγμή να αντιδράσουμε και να κατακτήσουμε αυτό που μας ανήκει».

Sportaction.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα