Παγκόσμιο ενδιαφέρον για τη σχέση αγάπης και μίσους Παπανδρέου- Σαμαρά

13:26 28/11/2011 - Πηγή: 24wro

Η στενή σχέση που είχαν κατά τη διάρκεια της φοιτητικής τους ζωής αλλά και η μετέπειτα πολιτική τους σύγκρουση φαίνεται πως δεν... απασχολεί μόνο τον ελληνικό Τύπο. Ο λόγος για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Παπανδρέου και τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, στη σχέση των οποίων αναφέρεται με άρθρο το Associated Press.


Στο δημοσίευμα, που έχει τίτλο: «Η αγάπη και το μίσος στην Ελλάδα: μια σχέση καθορίζει την ιστορία», ο αρθρογράφος κάνει αναφορά στη συγκατοίκηση των δύο ανδρών στο Αμερικανικό πανεπιστήμιο ενώ ταυτόχρονα περιγράφει τη σημερινή πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα.

Στο άρθρο, μάλιστα, γίνεται λόγος για «αριστερή κλίση» του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και την «συντηρητική» του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Ας το παραδεχτούμε, η εξουσία είναι ένα παραλήρημα. Είναι κάτι που μπορεί να σε κάνει να απορρίψεις τους φίλους σου», δήλωσε ο Φίλιπ Τσιάρας, που ξέρει τους δύο πολιτικούς αρχηγούς από το Amherst College της Μασαχουσέτης στις αρχές της δεκαετίας του 1970.

«Αν ήταν οι δυο τους σε ένα δωμάτιο, χωρίς μικρόφωνα θα ακούγατε μια διαφορετική συζήτηση» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Τσιάρας.
Keywords
Τυχαία Θέματα