Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ

13:33 25/4/2012 - Πηγή: 24wro
Με κανένα κόμμα και κανέναν βουλευτή που ψήφισε το μνημόνιο δεν πρόκειται να συνεργαστούμε ξεκαθάρισε ο...
Π. Καμμένος μιλώντας χθες το βράδυ στη ΝΕΤ, ενώ υποστήριξε ότι στόχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι να έρθει πρώτο κόμμα στις εκλογές.


Ζητούμε την ψήφο του ελληνικού λαού ώστε να δώσουμε ελπίδα στους Έλληνες σημείωσε και χαρακτήρισε μύθο τα περί ακυβερνησίας, που την επικαλούνται το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ για να αλιεύσουν ψήφους.

Στόχος είναι να βγούμε πρώτο κόμμα υπογράμμισε και ανέφερε ότι η πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων απευθύνεται προς όλους τάσσονται κατά του μνημονίου, για αυτό όπως εξήγησε θα τη φέρει και στη Βουλή προς ψήφιση και θα ζητήσει την κατά συνείδηση ψήφο των βουλευτών.

Τάχθηκε κατά της πολιτικής του μνημονίου λέγοντας ότι αυτή εξυπηρετεί την εξυπηρέτηση των δανειστών και των τραπεζών και υπέρ της κατάργησης των ανενεργών δημόσιων φορέων χωρίς απολύσεις, αλλά με μετατάξεις των υπαλλήλων σε υπηρεσίες που υπάρχουν πραγματικές ανάγκες και όπως είπε όποιος δεν δεχτεί να μεταταχτεί τότε θα πρέπει να φύγει.

Δεν μπορείς να πετάς ξαφνικά στο δρόμο τον κόσμο τόνισε και όπως υπογράμμισε μόνο από τις καταργήσεις των φορέων το κόστος για το δημόσιο μειώνεται κατά πολύ, λόγω του περιορισμού των πρόσθετων αμοιβών.

apospasma.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα