Ομαδικός… αυνανισμός στην Πάτρα!

17:01 5/7/2011 - Πηγή: 24wro
Απίστευτο μπορεί να ακούγεται, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό. Πατρινός οργανώνει, μέσω... Ίντερνετ, συναντήσεις ανδρών για ομαδικό αυνανισμό! Ναι, σωστά διαβάσατε.

Με αγγελία που έχει αναρτήσει στο Διαδίκτυο και μάλιστα δύο φορές τους τελευταίους μήνες, με τη δεύτερη μόλις πριν από λίγες μέρες, ο εν λόγω Πατρινός απευθύνεται σε όσους άντρες, προφανώς γκέι, που θα ήθελαν να συμμετάσχουν σε παιχνίδια ομαδικού αυνανισμού, πιθανότατα σε χώρο δικό του.
Οι βασικές προϋποθέσεις, μάλιστα, που βάζει
για τους ενδιαφερόμενους είναι οι συμμετέχοντες να βρίσκονται σε ηλικία κάτω των 30 ετών και να είναι... αρρενωποί! «Αρρενωποί μέχρι 30 ετών», αναφέρει χαρακτηριστικά στην αγγελία του που φαίνεται ότι έχει μεγάλη πέραση αν κρίνει κανείς από την ανταπόκριση και τις διευκρινιστικές ερωτήσεις που δέχεται από τους ενδιαφερόμενους.
Έτσι, για παράδειγμα, αρκετοί ενδιαφέρονται να μάθουν τα βασικά, όπως και τον τόπο και το χρόνο διεξαγωγής του ομαδικού αυνανισμού. «Θέλω κι εγώ, πού και πότε;» ρωτάει ένας ενδιαφερόμενος, «ενδιαφέρομαι, μπορώ να έχω περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ;» ρωτά ένας άλλος, ενώ ένας τρίτος δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Θέλω να συμμετάσχω κι εγώ! Στείλε μου mail».
Κι όμως, μεγάλη η ανταπόκριση!
Συμπέρασμα; Δεκάδες φαίνεται ότι είναι οι Πατρινοί που ανταποκρίνονται στη σχετική πρόσκληση - πρόταση του... διοργανωτή και θέλουν να συμμετάσχουν σε ένα ομαδικό αυνανισμό, ο οποίος δεν αποκλείεται να δίνει στη συνέχεια τη θέση του και σε άλλα ομαδικά παιχνίδια. Άλλωστε, ο τίτλος της αγγελίας τα λέει όλα από μόνος του: «Συναντήσεις για ομαδική μ*λ***α, ψ**οτ****ματα, π**ες στην Πάτρα».
Keywords
Αναζητήσεις
youtube porno omadiko, ομαδικος ανδρικος αυνανισμος
Τυχαία Θέματα