ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελειώνετε με τον Σάντσες

12:47 14/7/2011 - Πηγή: 24wro
Νέες πιέσεις για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κάρλος Σάντσες δέχεται η διοίκηση της Βαλενσιέν...
Αυτήν τη φορά, ήταν η σειρά του προπονητή Ντάνιελ Σάντσες να ζητήσει να τελειώνει το θέμα του Κολομβιανού.

«Προτεραιότητά μας ήταν να διατηρήσουμε τον κορμό της ομάδας και για να κρατήσουμε αυτούς τους παίκτες που μας είναι απαραίτητοι» δήλωσε ο προπονητής της γαλλικής ομάδας, αναφερόμενος στους Ντάνιτς, Πουζόλ και Ντουκουρτί.

Κατόπιν, μίλησε για τους Μπίσεβατς και Σάντσες, που αμφότεροι βρίσκονται στην… έξοδο: «Η διοίκηση
κατάφερε κάτι πολύ σημαντικό. Όπως γνωρίζετε ο Μίλαν Μπίσεβατς και ο Κάρλος Σάντσες θα φύγουν σίγουρα και εμείς θα πρέπει να τους αντικαταστήσουμε. Το ρόστερ μας θα είναι ίδιο σε σχέση με την περσινή σεζόν».

Τέλος, κληθείς να σχολιάσει το μέλλον της ομάδας χωρίς τον Σέρβο στόπερ και τον Κολομβιανό μέσο, εξήγησε: «Φυσικά και είναι δύσκολο να υπάρχει μια αμφιβολία για τους δύο ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ακόμα κι αν μείνουν στην ομάδα δε νομίζω πως θα δημιουργήσουν κάποιο πρόβλημα. Τώρα ξέρουμε ότι είναι έτοιμοι να φύγουν. Με αυτή την σκέψη προχωράμε και κάνουμε τις κινήσεις μας για την αγορά των επόμενων παικτών. Όσο πιο γρήγορα ξεκαθαρίσουν και ολοκληρωθούν οι μεταγραφές τόσο το καλύτερο, αφού ο καθένας θα συνεχίσει την πορεία του κι αυτό είναι προτιμότερο από το να βρισκόμαστε σε κατάσταση αναμονής».
Keywords
Τυχαία Θέματα