ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μοντίγιο ξανά στη λίστα

16:56 17/11/2011 - Πηγή: 24wro
Ο Αργεντινός χαφ της Κρουζέιρο, Βάλτερ Μοντίγιο, έχει προταθεί στον Ολυμπιακό…
και οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν την περίπτωσή του ενόψει καλοκαιριού ως αντικαταστάτη του Αριέλ Ιμπαγάσα, είτε άμεσα, είτε σε βάθος χρόνου.


Ο Αριέλ Ιμπαγάσα βρίσκεται ήδη στα 35 του και μοιραία, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος δηλώνει καλά και ικανός να παίζει ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου και αρκετό καιρό ακόμη, ο Ολυμπιακός πρέπει να κάνει το...
κουμάντο του. Οι ερυθρόλευκοι στην παρούσα φάση δεν μπορούν να ξέρουν με βεβαιότητα αν ο «Κάνιο» θα συνεχίσει στο Λιμάνι και του χρόνου, αφού αρκετές ομάδες θα τρέξουν να του προσφέρουν συμβόλαιο, παρά την ηλικία του, με πρώτη τη ρωσική Ανζί που τον «πρεσάρει».


Έτσι, ο Θρύλος έχει ξεκινήσει την αναζήτηση του ποδοσφαιριστή που θα κληθεί να τον αντικαταστήσει, τόσο αναφορικά με τη θέση που αγωνίζεται, όσο και αγωνιστικά, δηλαδή βάσει του τρόπου παιχνιδιού και το τι χαρακτηριστικά προσφέρει στο παιχνίδι της ομάδας. Δεδομένης της ποιότητας και της εμπειρίας του Αργεντινού, άπαντες στον Ολυμπιακό γνωρίζουν πόσο δύσκολο είναι αυτό, οπότε έχουν ανοιχτά τα μάτια τους και εξετάζουν προσεκτικά κάθε καλή περίπτωση που φτάνει στο τραπέζι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.


Ένας από τους παίκτες που έχουν προταθεί και φαντάζει ως μια ελκυστική περίπτωση, σύμφωνα με τον «Πρωταθλητή», είναι ο Βάλτερ Μοντίγιο. Ο 27χρονος Αργεντινός χαφ της Κρουζέιρο παρακολουθείται από τους ερυθρόλευκους εδώ και δύο χρόνια, ενώ φέτος προέρχεται και από σπουδαίες εμφανίσεις στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Ο άνθρωπος που τον εκπροσωπεί είναι ο Ιταλός ατζέντης Αντρέα Ντ' Αμίκο, που προσπάθησε να συνεργαστεί με τον Ολυμπιακό στις περιπτώσεις των Ιακουίντα και Γκατούζο και γενικά είναι γνώριμη φιγούρα στην ΠΑΕ.


Όσον αφορά στον Μοντίγιο, Ξεκίνησε την καριέρα του στη Σαν Λορέντσο (2002-06) και ακολούθησαν η μεξικανική Μονάρκας (2006-07), η Ουνιβερσιτάντ της Χιλής (2008-10) και τέλος η Κρουζέιρο από το 2010. Έχει αγωνιστεί σε 294 ματς στην καριέρα του και έχει πετύχει 62 γκολ.


Keywords
Τυχαία Θέματα