ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κουβέντα για Κράνιτσαρ σε… τιμή ευκαιρίας!

12:41 1/7/2011 - Πηγή: 24wro
«Δεν έχουμε πρόβλημα να μιλήσουμε με Ολυμπιακό», απάντησε ο πατέρας του Νίκο Κράνιτσαρ σε σχετική...
ερώτηση μάνατζερ που «τρέχει» το θέμα για λογαριασμό του Θρύλου. Με λογικά λεφτά παραχωρείται από την Τότεναμ ο Κροάτης «αρτίστας» και στο Λιμάνι «ψήνονται».

Ένας από τους παίκτες που έχουν προταθεί εδώ και λίγες μέρες στον Ολυμπιακό για τη θέση του επιτελικού χαφ και έχουν κάνει το «κλικ» στους ανθρώπους του Θρύλου, είναι ο Νίκο Κράνιτσαρ.
Ο 26χρονος Κροάτης πληροί όλες τις προϋποθέσεις της «βόμβας» που θέλει να… πυροδοτήσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και όπως φαίνεται, παρότι η περίπτωσή του παραμένει πολύ δύσκολη, τελικά τα χρήματα που απαιτούνται δεν βρίσκονται σε απλησίαστα επίπεδα, όπως δηλαδή ακούστηκε στην αρχή.

Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ του «Πρωταθλητή», ξένος μεγαλοατζέντης που δραστηριοποιείται κυρίως στη Γερμανία, τονίζει ότι η Τότεναμ τον παραχωρεί με ένα ποσό γύρω στα 3-4 εκ. ευρώ, κάτι που φαντάζει πιο λογικό από τα 10 εκ. που ακούστηκε στην αρχή, καθώς επί της ουσίας πρόκειται για παίκτη που πέρσι δεν ήταν βασικός στα «σπιρούνια». Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα της απόκτησής του και ως δανεικό με σχετική οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Αυτό που όμως έχει πιθανότατα μεγαλύτερη σημασία για τον Ολυμπιακό στην παρούσα φάση είναι οι προθέσεις του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Όπως αποκάλυψε ο πατέρας του Κροάτη χαφ στον συγκεκριμένο μάνατζερ που ασχολείται με την υπόθεση, ο Κράνιτσαρ δεν έχει κανένα πρόβλημα να διαπραγματευθεί την μεταγραφή του στον Θρύλο!

«Ναι, γιατί όχι. Αυτή τη στιγμή συζητάμε με μια σημαντική γερμανική ομάδα και αν δεν συμφωνήσουμε, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να μιλήσουμε με τον Ολυμπιακό», τόνισε σχετικά ο πατέρας του ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, όσον αφορά στις διαπραγματεύσεις με τη γερμανική ομάδα, ο εν λόγω μάνατζερ αλλά και ο ίδιος ο πατέρας του παίκτη προβλέπουν ναυάγιο…
Keywords
Τυχαία Θέματα