Όλοι «δουλεύουν» για το Μάντσεστερ!

21:45 3/4/2011 - Πηγή: 24wro
Οι δύο μεγάλες δυνάμεις του Μάντσεστερ, η Γιουνάιτεντ και η Σίτι ήταν οι κερδισμένες... της 31ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ.


Οι «κόκκινοι διάβολοι» του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ήταν οι πρωταγωνιστές στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της αγωνιστικής, αφού με σόου του κορυφαίου της αναμέτρησης, Γουέιν Ρούνεϊ ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ σε 14 λεπτά (65’-79’), κατάφεραν να «γυρίσουν» το ματς με τη Γουέστ Χαμ, επικρατώντας στο «Άπτον Παρκ» με 2-4.
Τα όσα θα συνέβαιναν λίγες μόλις ώρες αργότερα σε μια άλλη πλευρά του Λονδίνου, θα ήταν εξίσου ωφέλιμα για τον Ντμίταρ Μπερμπάτοφ
και την παρέα του. Η Άρσεναλ κατάφερε να «πετάξει» δύο ακόμα βαθμούς στην προσπάθεια κατάκτησης του τίτλου, μένοντας στο «στείρο» 0-0 με την Μπλάκμπερν, η οποία αγωνιζόταν και με παίκτη λιγότερο στα τελευταία λεπτά του ματς.
«Δωράκια» όμως είχαμε και για τη δεύτερη μεγάλη δύναμη του Μάντσεστερ, τη Σίτι του Ρομπέρτο Μαντσίνι, αφού μετά τις σαββατιάτικες εκτός έδρας ισοπαλίες της Τσέλσι (1-1) και της Τότεναμ (0-0) (κόντρα σε Στόουκ και Γουίγκαν αντίστοιχα), ήρθε το σημερινό «πάρτι» των «πολιτών» οι οποίοι συνέτριψαν τη Σάντερλαντ με 5-0, μπαίνοντας επικεφαλής στη μάχη για την απευθείας έξοδο στους ομίλους του Champions League της επόμενης περιόδου.

Η Λίβερπουλ δεν δείχνει να έχει σωτηρία, αφού μετά την εκτός έδρας ήττα από τη Γουέστ Μπρομ με 2-1 έμεινε πέντε ολόκληρους βαθμούς πίσω από την 5η θέση που οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αμετάβλητη η κατάσταση στην «ουρά» αφού μαζί με τη Γουέστ Χαμ, ηττήθηκε και η Γουλβς από τη Νιουκάστλ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» με 4-1, όπως και η Μπλάκπουλ εκτός έδρας από τη Φούλαμ με 3-0. Βαθμός που μπορεί να αποδειχθεί «χρυσάφι» στην αποφυγή του υποβιβασμού, ήταν αυτός που πήρε η Άστον Βίλα από την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ» (2-2), δεν κατάφερε να πάρει το σημαντικό ματς κόντρα στη Μπόλτον η Μπέρμιγχαμ, η οποία κόλλησε στο 1-1 με τους «Γουόντερερς» μπροστά στο κοινό της, με τον κίνδυνο της «Τσάμπιονσιπ» πάντα να υπάρχει.

bettv.gr 
Keywords
Τυχαία Θέματα