Ολλανδία: Δοκιμασία στη Χάγη για τους πρωταθλητές

14:05 22/4/2011 - Πηγή: 24wro
Με το παιχνίδι ανάμεσα στην εξαιρετική Ντεν Χάαγκ και την Τβέντε ανοίγει...
την Μεγάλη Παρασκευή η αυλαία της 32ης αγωνιστικής στην Ολλανδία.

Οι πρωταθλητές μετά την γκέλα την περασμένη εβδομάδα, απέκτησαν συγκάτοικο στην κορυφή την Αϊντχόφεν η οποία έχει πλέον και τον πρώτο λόγο, αφού υπερτερεί-λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων- σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Α’ γύρος: Τβέντε-Ντεν Χάαγκ 3-2

Ντεν Χάαγκ: Μετά από τρεις σερί νίκες,
γνώρισε δίκαια την ήττα 3-1 από την Άλκμααρ και πλέον η Ντεν Χάαγκ έγινε το αουτσάιντερ στην διεκδίκηση της 4ης προνομιούχου θέσης. «Από ένα σημείο και μετά ρισκάραμε, αλλά δυστυχώς δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Έχουμε δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια στην έδρα μας, κόντρα στην Τβέντε και την Γκρόνιγκεν, τα οποία όμως πιστεύω ότι μπορούμε να τα κερδίσουμε» τόνισε ο προπονητής της ομάδας της Χάγης Φαν Ντερ Μπρομ.

Τιμωρημένος παραμένει ο βασικός μεσοεπιθετικός Ίμερς (28/7), όπως και ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας, εξτρέμ Κούμπικ (26/8). Γνωστός απόντας ο αμυντικός Ν΄Τοκό ( 5συμμ.).

Τβέντε: Σοκ για τους πρωταθλητές που παραχώρησαν ισοπαλία 1-1 στο εκτός έδρας παιχνίδι τους με την Ντε Γκράαφσαπ. Το γκολ της ισοφάρισης των γηπεδούχων επετεύχθη στι 89’ και πλέον μετά την δεύτερη σερί ισοπαλία η Τβέντε δεν κρατάει την τύχη στα χέρια της, αφού υστερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας με την PSV. «Τίποτα δεν τελείωσε ακόμα. Το άσχημο είναι ότι δεν ελέγχουμε πλέον εμείς την κατάσταση» τόνισε ο τεχνικός Πρεντόμ

Επιστρέφει ο ηγέτης μέσος Γιάνσεν (27/11) καθώς και ο αριστερός μπακ Μπάουσε (11 συμμ.). Θα λείψει ο τιμωρημένος δεξιός μπακ Ροσάλες (27/1).

Στο… ψαχνό: Eξαιρετική η φετινή Ντεν Χάαγκ και ειδικά στην έδρα της, όπου έχει 10 νίκες σε 15 παιχνίδια. Σημαντικές όμως οι απουσίες των Ίμερς και του Κούμπικ. Από την άλλη στην Τβέντε έχουμε την σημαντική επιστροφή του Γιάνσεν και πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους για τους πρωταθλητές. Προσωπικά τους πιστεύω και θα τους εμπιστευτώ. Στο 2,00 η απόδοση από την 10bet.

bettv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα