Έσοδα ρεκόρ 30.000.000 ευρώ στον Άρη!

13:15 22/4/2011 - Πηγή: 24wro
Από τη Μεγάλη Τετάρτη βρίσκονται στα... χέρια της Λέσχης Φίλων Άρη...
όλα τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ Άρης, ενόψει των εκλογών που έρχονται.

Όπως είναι γνωστό η εξέταση των στοιχείων γίνεται παρουσία ορκωτού λογιστή της Λέσχης, ενός οικονομολόγου και ενός μέλους του φορέα, οι οποίοι βρίσκονται σε καθημερινή συνεργασία με τους υπεύθυνους του λογιστηρίου της ΠΑΕ Άρης.

Τα αποτελέσματα της εξέτασης θα γίνουν γνωστά ενώπιον των παριστάμενων
μελών στην έκτακτη γενική συνέλευση της Λέσχης... Ήδη υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία που προκύπτουν. Ένα από αυτά έχει να κάνει με τα έσοδα της ΠΑΕ, στοιχείο το οποίο καταδεικνύει τη μεγάλη πρόοδο που έχει κάνει τα τελευταία πέντε χρόνια ο σύλλογος, προχωρώντας βήμα, βήμα και ανοδικά. Από τα πέτρινα χρόνια, στην καταξίωση και στην ανάπτυξη.

Σύμφωνα με τους πρώτους υπολογισμούς τα έσοδα της ΠΑΕ Άρης την τελευταία διετία φτάνουν τα 30.000.000 ευρώ! Πρόκειται για ένα ποσό ρεκόρ για τον ιστορικό σύλλογο, αποτέλεσμα της αγωνιστικής και οικονομικής ανάπτυξης της ομάδας, αλλά και της εντυπωσιακής πορείας που έκανε στην Ευρώπη και στο Γιουρόπα λιγκ, όταν και έφτασε στους 32 της διοργάνωσης, δίνοντας συνολικά 12 αγώνες, τους έξι από τους οποίους στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Τουλάχιστον δυο ψηφοδέλτια στις εκλογές

Πέρα από τα οικονομικά στοιχεία, όμως, συνεχίζονται και οι εκλογικές ζυμώσεις. Μέχρι στιγμής, μπορεί να μην έχει γίνει επίσημα καμία κίνηση, αλλά όλα δείχνουν ότι θα υπάρξουν δυο ψηφοδέλτια. Ένα με επικεφαλής τον σημερινό πρόεδρο Θανάση Αθανασιάδη, αλλά και ένα δεύτερο, με τη συμμετοχή μελών της Λέσχης, που θέλουν να εκφράσουν μια ακόμη πρόταση.

Όλες αυτές οι κινήσεις θα κορυφωθούν μετά το Πάσχα, οπότε και οι εμπλεκόμενοι αναμένεται να ανοίξουν τα χαρτιά τους.

theplayer.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα