Οι ταινίες που θα σε καθηλώσουν στα μούλτιπλεξ μέσα στις γιορτές

15:46 15/12/2011 - Πηγή: 24wro
Σου παρουσιάζουμε τις ταινίες που βγαίνουν στις αίθουσες από αυτή τη βδομάδα μέχρι και την Πρωτοχρονιά, για να κανονίσεις το πρόγραμμα των διακοπών σου...

Οι απαραίτητες περιπέτειες

Επικίνδυνη Αποστολή - Πρωτόκολλο: Φάντασμα (Mission Impossible: Ghost Protocol)

Με τους Tom Cruise, Paula Patton, Jeremy Renner, Simon Pegg. Σκηνοθεσία: Brad Bird

Τι
θα δούμε: Η ομάδα του Ethan Hunt κηρύσσεται εκτός νόμου ύστερα από μια αποτυχημένη αποστολή στο Κρεμλίνο που καταλήγει σε τρομοκρατική επίθεση. Τώρα ο Ethan πρέπει να σώσει τον κόσμο ενώ είναι καταζητούμενος.

Γιατί το περιμένουμε: Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο μέγας Brad Bird (“Ratatouille”, “Οι Απίθανοι”) ενώ έρχεται από το ίδιο στούντιο που μας έδωσε και το προηγούμενο κεφάλαιο, που ως τώρα είναι το καλύτερο. Ο Jeremy Renner ως νέο μέλος της ομάδας (και μελλοντικός πρωταγωνιστής;) είναι από τους πιο ενδιαφέροντες ανερχόμενους αστέρες αυτή τη στιγμή - σύντομα θα τον δούμε και στους “Εκδικητές” όπως και στο νέο “Bourne”. H Paula Patton... εξαιρετική επιλογή.

Στις αίθουσες 15 Δεκεμβρίου.

Sherlock Holmes 2: Το Παιχνίδι των Σκιών (Sherlock Holmes 2: A Game of Shadows)

Με τους Robert Downey Junior, Jude Law, Naomi Rapace, Stephen Fry. Σκηνοθεσία: Guy Ritchie

Τι θα δούμε: O Holmes και ο Watson εναντίον του Moriarty, στη συνέχεια της επιτυχημένης περιπέτειας του 2009.

Γιατί το περιμένουμε: Το bigger and better μάλλον ισχύει εδώ, σε σχέση με την διασκεδαστική πρώτη ταινία. Η χημεία των Downey και Law είναι όλο σπιρτάδα και θα έκανε κάθε περιπέτεια να αξίζει τον κόπο. Το γυναικείο ρόλο εδώ κρατά η Naomi Rapace από το Σουηδικό “Κορίτσι με το Τατουάζ”.

Στις αίθουσες 5 Ιανουαρίου

Προλαβαίνεις να δεις: “Αθάνατοι”, “Οι Περιπέτειες του Τεντέν”

Λίγο γέλιο, λίγο ρομάντζο

Αλλάζουμε; (The Change-Up)

Με τους Jason Bateman, Ryan Reynolds, Olivia Wilde. Σκηνοθεσία: David Dobkin

Τι θα δούμε: O Dave είναι παντρεμένος με παιδιά, ο Mitch είναι single και γυναικοκατακτητής. (Μάλλον υποθέτεις από το καστ ποιος είναι ποιος.) Ένα μοιραίο βράδυ θα αλλάξουν σώματα.

Γιατί το περιμένουμε: Η υποκατηγορία των ταινιών ‘αλλαγής σώματος’ πάντα μας διασκεδάζει έστω και λίγο, και ο Jason Bateman ειδικά είναι ένας από αυτούς τους χαρισματικούς κωμικούς που μπορούν να κάνουν το concept πειστικό. Την ταινία την έχει γράψει το δίδυμο πίσω από το “Hangover”. Και φυσικά, επειδή Olivia Wilde.

Στις αίθουσες 15 Δεκεμβρίου

Προλαβαίνεις να δεις: “New Year’s Eve” (αν θες πολλούς σταρ και πολλά κλισέ)

Προετοιμάσου για τα Όσκαρ

The Artist

Με τους Jean Dujardin, Berenice Bejo, John Goodman. Σκηνοθεσία: Michel Hazanavicius

Τι θα δούμε: Ένας αστέρας του βωβού κινηματογράφου φοβάται πως η έλευση του ήχου στις ταινίας θα πληγώσει την καριέρα του, τη στιγμή που βοηθά μια νεαρή στάρλετ να γίνει μεγά
Keywords
Τυχαία Θέματα