Οι γιοι του David Beckham έχουν πρόβλημα...

14:45 2/4/2011 - Πηγή: 24wro
Όχι, μην ανησυχείτε, τα παιδιά είναι μια χαρά στην υγεία τους...
Το πρόβλημα που έχουν είναι πιο σοβαρό.
Ο David Beckham έκανε μια επίσκεψη στο show του Jimmy Kimmel την Πέμπτη που μας πέρασε, για να μιλήσει για τη ζωή του, τα παιδιά του και, κυρίως, για την τέταρτη εγκυμοσύνη της Victoria.

Στην αρχή της κουβέντας, λοιπόν, ο David είπε: «Έχουμε τρία πανέμορφα
αγόρια και είμαστε εκστασιασμένοι που έρχεται ένα ακόμα, αλλά όταν το πρωτομάθαμε, πήγαμε για τον υπέρηχο και μας είπαν: "Είναι αγόρι". Εγώ ενθουσιάστηκα, αλλά η Victoria είπε: "Ωραία, ακόμα ένα πέος μέσα στο σπίτι". Πιστεύει πως έχουν μαζευτεί αρκετά, ήδη. Όταν πήγαμε όμως για τον δεύτερο υπέρηχο, μας είπαν: "Νομίζουμε πως τελικά είναι κορίτσι", οπότε ενθουσιαστήκαμε όλοι. Και στον τελευταίο υπέρηχο επιβεβαιώθηκε πως είναι κορίτσι, οπότε όλα τέλεια».

Όλα καλά ως εδώ, μέχρι που ανακαλύψαμε πως η Victoria έχει και κάποιο χιούμορ, κοίτα τι μαθαίνεις. Όταν όμως ο Kimmel τον ρώτησε για τα ονόματα που σκέφτονται για την μικρή, τα πράγματα πήραν μια πραγματικά τρομακτική τροπή.

«Έχουμε κάποια στο μυαλό μας, αλλά είπαμε και στα αγόρια να μας δώσουν μερικές ιδέες», απάντησε ο Beckham, για να συνεχίσει με την φράση που μας αποτελείωσε, «Όταν στην αρχή νομίζαμε πως είναι αγόρι, ο Romeo είπε: "Τι λέτε να το ονομάσουμε Justin Bieber; Justin Bieber Beckham;». Ακόμα δεν χάσατε το φως σας; Ωραία, γιατί έχει και κάτι χειρότερο: «Τώρα που ξέρουμε πως είναι κορίτσι», πρόσθεσε, «ο Romeo είπε "Τότε να το ονομάσουμε Justine Bieber Beckham"». Μάλιστα ο Beckham δικαιολόγησε αυτή την επιλογή του Romeo, λέγοντας στον Kimmel πως και οι τρεις γιοι του είναι τεράστιοι φαν του 16χρονου ποπ σταρ.

Όπως καταλαβαίνετε, τα παιδιά του David και της Victoria είναι άρρωστα. Πάσχουν από έλλειψη καλού γούστου, και μάλλον βρίσκονται στο τερματικό στάδιο. Ελπίζουμε να γίνει ένα θαύμα και να σωθούν. Και να διαλέξουν ένα υγιές όνομα για το νέο κοριτσάκι της οικογένειας, επίσης.
queen 
Keywords
Τυχαία Θέματα