Οι γάμοι φέρνουν κέρδη

10:35 10/10/2012 - Πηγή: 24wro
Η βιομηχανία του γάμου είναι εξαιρετικά κερδοφόρα σε παγκόσμιο επίπεδο. Και δεν...
είναι λίγοι οι τουριστικοί προορισμοί που εκμεταλλεύονται την επιθυμία των νεονύμφων για κάτι το διαφορετικό. Από τη δική μας Σαντορίνη μέχρι το Ντουμπάι, χρήμα και προσκεκλημένοι πάνε κι έρχονται. Μάλιστα το Ντουμπάι εξελίσσεται στον αγαπημένο προορισμό όσων μελλονύμφων θέλουν να δώσουν μια νότα επιπλέον χλιδής στη γαμήλια τελετή. Η πόλη κατακλύζεται κυρίως από ζευγάρια από την Ινδία και φέτος το τουριστικό ρεύμα από την ασιατική χώρα αυξήθηκε κατά 12% φτάνοντας τους 700.000 επισκέπτες. Ντουμπάι και Ινδία συνδέονται
με ένα πυκνό δίκτυο αεροπορικών πτήσεων καθώς περίπου 1,75 εκατομμύρια Ινδοί ζουν στη χώρα. Με την οικονομία της Ινδίας να αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς, μια νέα τάξη πλουσίων έρχεται στο προσκήνιο, πρόθυμη να ξοδέψει χωρίς περιορισμούς. Τα μεγάλα εμπορικά κέντρα του Ντουμπάι και τα ακριβά ξενοδοχεία είναι γι' αυτούς οι ιδανικοί προορισμοί. Έξω από το χορό δεν θα μπορούσαν να μείνουν οι γαμήλιες τελετές, οι οποίες στην Ινδία αποτελούν μια μοναδική ευκαιρία για την επίδειξη του οικογενειακού πλούτου.

Έτσι οι Ινδοί μελλόνυμφοι -που διαθέτουν και την ανάλογη οικονομική επιφάνεια - επιλέγουν συχνά τη σουίτα του ξενοδοχείου Atlantis, η οποία βλέπει σε ένα μεγάλο ενυδρείο και κοστίζει 12.000 δολάρια τη μέρα.

moneypro.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα