Οι 8 πιο επικίνδυνοι καταζητούμενοι...

23:05 9/9/2011 - Πηγή: 24wro
Δείτε τους 8 πιο επικίνδυνους εγκληματίες σύμφωνα με το FBI…

Semion Migilevich

 Αυτός ο 65χρονος κύριος κατηγορείται για συμμετοχή σε σχέδιο εξαπάτησης ενός δημοσίου οργανισμού στον Καναδά. Σκοπός ήταν να πείσει κάποιους επενδυτές να επενδύσουν σ'αυτόν και μετά να εξαφανιστεί, όπως και έγινε.
Eduardo Ravelo

Ο 43χρονος Eduardo κατηγορείται για εκβιασμούς, φόνους, κατοχή και διακίνηση ναρκοτικών. Ήταν επίσης μέλος σε διάφορες συμμορίες που σχετίζονταν με ναρκωτικά
Alexis Flores

36 χρονών, κατηγορείται για την απαγωγή και δολοφονία ενός 5χρονου κοριτσιού στη Φιλαδέλφια των ΗΠΑ.
Joe Luis Saenz

Άλλος ένας επικίνδυνος 36χρονος καθώς πυροβόλησε και σκότωσε 2 μέλη από αντίπαλη συμμορία στο Λος Άντζελες, και σε λιγότερο από 2 βδομάδες απήγαηε, βίασε και σκότωσε την τότε σύντροφό του.
Jason Derek Brown

Αυτός ο 42χρονος κατηγορείται για ένοπλη ληστεία και το φόνο του οδηγού ενός πλούσιου άντρα στο Φοίνιξ της Αριζόνα. Αφού πυροβόλησε και σκότωσε έξω από ένα θέατρο τον άτυχο οδηγό, πήρε τα λεφτά του και το έσκασε.
Glen Steward Godwin

Ο 53χρονος άντρας της φωτογραφίας κατηγορείται για δραπέτευση από τις φυλακές της Καλιφόρνια όπου εξέτιε μια χρονοβόρα ποινή για ένα φόνο που είχε διαπράξει. Αργότερα οι Αρχές τον συνέλαβαν για κατοχή και διανομή ναρκωτικών στο Μεξικό και μετά την καταδίκη του τον έστειλαν στις φυλακές της Γκουανταλαχάρα. Εκεί, το 1991 δολοφόνησε ένα συγκρατούμενό του και μετά από 5 μήνες δραπέτευσε.
Victor Manuel Gerena

53 χρονών, κατηγορείται για τη συμμετοχή του στην ένοπλη ληστεία των 7 εκατομυρίων δολαρίων σε μια από τις καλύτερες εταιρίες ασφαλείας στο Κονέκτικατ το 1983. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των μαρτύρων, ο Gerena, πήρε 2 από τους υπαλλήλους της εταιρίας ως ομήρους και υπό την απειλή του όπλου τους ανάγκασε να του δώσουν τα λεφτά της εταιρίας. Αφού αυτοί υπάκουσαν, τους έδεσε με χειροπέδες και τους έκανε μια ένεση η οποία περιείχε μια άγνωστη ουσία που τους αδρανοποίησε και έτσι ξέφυγε.
Robert William Fisher

Ο 50χρονος Robert καταζητείται για το φόνο της συζύγου του και των 2 μικρών παιδιών τους και την ανατίναξη του σπιτιού τους στο οποίο ζούσαν όλοι μαζί, στο Scottsdale της Αριζόνα μέχρι τον Απρίλιο του 2001.
Keywords
Τυχαία Θέματα