Οι 5 ιδανικές τροφές για επίπεδη κοιλιά

19:46 5/11/2013 - Πηγή: 24wro
Ανεβάστε την αυτοπεποίθησή σας διώχνοντας το ενοχλητικό φούσκωμα...
Μάθετε ποιες είναι οι 7 θαυματουργές τροφές που βοηθούν την πέψη και σας κάνουν να αισθάνεστε υπέροχα.

1. Κοτόπουλο

Οι πρωτεΐνες βοηθούν να χορτάσουμε για περισσότερη ώρα, ενώ το καθαρό κρέας του κοτόπουλου διατηρεί σταθερά τα επίπεδα της γλυκόζης στο αίμα. Έτσι, αποφεύγουμε να στραφούμε στους υδατάνθρακες και τη ζάχαρη –που μας φουσκώνουν– για επιπλέον ενέργεια.

2. Πεπόνι

Εάν το φούσκωμα οφείλεται σε κατακράτηση
υγρών, πρέπει να προτιμούμε τροφές με μεγάλη περιεκτικότητα σε νερό, όπως το πεπόνι. Τέτοιες τροφές καταπολεμούν τα δυσάρεστα συμπτώματα της κατακράτησης επειδή το νερό είναι διουρητικό. Παράλληλα, το πεπόνι ενυδατώνει τον οργανισμό.

3. Λαχανικά

Ένα ακόμη μυστικό για επίπεδη κοιλιά είναι η χαμηλή κατανάλωση ζάχαρης. Τα λαχανικά περιέχουν ελάχιστες ποσότητες ζάχαρης κι έτσι θα πρέπει να τα εντάξουμε στη διατροφή μας σε καθημερινή βάση.

4. Γιαούρτι

Το γιαούρτι είναι ιδανικό για να καταπολεμήσουμε το φούσκωμα. Αρχικά, περιέχει αρκετές ποσότητες νερού, το οποίο καταπολεμά την κατακράτηση, ενώ ενεργοποιεί τα υγιή βακτήρια στο πεπτικό σύστημα για καλύτερη πέψη.

5. Αυγά

Τα αυγά είναι πολύ καλή πηγή πρωτεΐνης, κάτι που σημαίνει ότι μας χορταίνουν για αρκετή ώρα. Επίσης, δεν περιέχουν μαγιά ή ζάχαρη, τα οποία μας φουσκώνουν.
Keywords
Τυχαία Θέματα