Ο σύζυγος μου πρότεινε στον Τάισον να κάνω σεξ μαζί του για 100.000 δολάρια!

14:05 10/7/2011 - Πηγή: 24wro
Σε συνέντευξη για την προώθηση της αυτοβιογραφίας της, η 55χρονη...
Λατόγια Τζάκσον κατηγόρησε τον πρώην σύζυγός της ότι είχε προτείνει στον Μάικ Τάισον να κάνει σεξ μαζί της για 100.000 δολάρια! Μιλώντας στην εκπομπή The Talk, η Λατόγια είπε για τον πρώην


σύζυγό της, ο οποίος πέθανε το 2005, πως υπέφερε στα χέρια του και πως αυτός μισούσε και περιφρονούσε τον αδερφό της Μάικλ Τζάκσον.

«Ο Μάικ Τάισον είπε αργότερα στους γονείς μου και μερικούς ακόμη φίλους ότι ο σύζυγός μου του είχε πει πως αν ήθελε να κάνει έρωτα μαζί μου, θα έπρεπε να του πληρώσει 100 χιλιάδες δολάρια. Βρισκόμουν σε οίκους ανοχής και άλλα σχετικά. Με έβαζε να κάνω οτιδήποτε στο οποίο ήμουν αντίθετη. Με έκανε να ποζάρω 2 φορές για το περιοδικό Playboy και να ανέβω στη σκηνή να πω στο κοινό “Όλα ήταν δική μου ιδέα”. Έπρεπε να τα κάνω όλα αυτά γιατί γνώριζα πως ότι είχε πει πως θα κάνει, θα το έκανε, δηλαδή θα μου έκανε κακό».

Η Λατόγια κατηγόρησε τον σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία και κακοποίηση.
«Έγραψα αυτό το βιβλίο για τις γυναίκες. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα, καθώς όταν με πήρε ο Γκόρντον ήμουν μια Μάρτυρας του Ιεχωβά με αυστηρό πρόγραμμα και δεν γνώριζα τίποτα απολύτως σχετικά με τον κόσμο. Ήμουν 29 ετών και από τους πλέον θρησκευόμενους ανθρώπους. Πνευματικά ήμουν μόνο 16 χρονών, αφού δεν γνώριζα τίποτα σχετικά με τον κόσμο και το πώς ζούσαν οι άνθρωποι. Ήμουν ειλικρινής με όλους και πίστευα ότι μου έλεγαν».

Ακόμα, στην ίδια συνέντευξη η Λατόγια αναφέρθηκε και στα όσα έζησε την ημέρα που πέθανε ο αδερφός της , Μάικλ Τζάκσον, τον Ιούνιο του 2009. «Είχαν περάσει 12 ώρες μέχρι να πάμε εκεί. Ο Μάικλ είχε φύγει από τη ζωή εκείνο το πρωινό. Όταν φθάσαμε, οι άνθρωποι με οδήγησαν στην κρεβατοκάμαρά του και ήταν ένα σκέτο ναυάγιο…Σημειώματα υπήρχαν παντού σχετικά με το πώς ένιωθε και ανέφερε ανθρώπους, που είχε αναφέρει και σε μένα ότι διαισθανόταν αυτό που επρόκειτο να του κάνουν».
Keywords
Τυχαία Θέματα