ΠΑΟΚ: Φευγάτος ο Βιτόλο!

12:45 10/7/2011 - Πηγή: 24wro
Η συνάντηση του Θοδωρή Ζαγοράκη με τον Βίκτορ Βιτόλο ολοκληρώθηκε το απόγευμα...
του Σαββάτου (9/7), χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα για τον «Δικέφαλο του βορρά».

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ενημέρωσε τον 28χρονο αμυντικό μέσο, ότι υπάρχει η πρόθεση από τους υποψήφιους αγοραστές της ομάδας να καλύψουν τα χρήματα που του οφείλονται από την περσινή χρονιά, αλλά ο δεύτερος δεν έδειξε καμία διάθεση να συναινέσει σε αυτή την πρόταση.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής, φέρεται να δήλωσε πως δεν προτίθεται να διεκδικήσει
το ποσό του 1,2 εκατομμυρίων ευρώ που προβλέπεται στο συμβόλαιό του για τα δύο επόμενα χρόνια, ζητώντας να εισπράξει μόνο τα χρήματα που του οφείλονται (170.000 ευρώ) και να αποχωρήσει από την Τούμπα. Επικαλέστηκε μάλιστα προσωπικούς λόγους, οι οποίοι τον αναγκάζουν να φύγει από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Ζαγοράκης του υπογράμμισε ότι τον θέλει στην ομάδα και πως αυτή είναι η επιθυμία του κόσμου: «Δεν το συζητώ. Σε θέλουμε να μείνεις. Σε θέλει ο κόσμος και η διοίκηση. Είδες ότι ο κόσμος έκανε ολόκληρη κινητοποίηση την Παρασκευή για την παραμονή σου». Από την πλευρά του ο Ισπανός φαίνεται να είναι ανένδοτος. «Δεν βρίσκομαι σε καλή ψυχολογική κατάσταση και θέλω να αποχωρήσω», τόνισε ο Βιτόλο, ο οποίος έχει εκφράσει εδώ και καιρός τάσεις φυγής από την Τούμπα.

Οι συνδεσμίτες και ο Σαχπατζίδης

Μόλις, «έσκασε» το θέμα του Βιτόλο οι συνδεσμίτες κινητοποιήθηκαν άμεσα και ζήτησαν από τον Γιώργο Σαχπατζίδη να δράσει άμεσα, εκ μέρους των υποψηφίων επενδυτών, και να καλύψει το ποσό που χρωστάει ο Δικέφαλος του Βορρά στον παίκτη.

Το αποτέλεσμα ήταν να τηλεφωνήσει ο Σαχπατζίδης στο Ζαγοράκη, κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον Βιτόλο, για να τον ενημερώσει ότι οι υποψήφιοι αγοραστές της ΠΑΕ είναι διατεθειμένοι να δώσουν τα 170.000 ευρώ. Ο Ισπανός το έμαθε, αλλά όπως φαίνεται αυτό το γεγονός δεν αλλάζει την απόφασή του να φύγει.


Το ραντεβού της Κυριακής (10/7) και... ο προβληματισμός

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ περιμένει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση στο ραντεβού της Κυριακής (10/7),αν και είναι αλήθεια ότι υπάρχει προβληματισμός για το αν αξίζει ο κόπος να κρατήσουν έναν παίκτη, που έχει δηλώσει ανοιχτά ότι θέλει να αποχωρήσει.

Σε περίπτωση που τελικά μείνει ελεύθερος ο Βιτόλο, τότε θα ανοίξει διάπλατα ο δρόμος για να περάσει τις πύλες της Παιανίας και να φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι.

Από την πλευρά της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός παρακολουθεί διακριτικά το συγκεκριμένο θέμα, χωρίς να παίρνει επίσημα θέση.

Και προσφυγή στο προσκήνιο!

Στον ΠΑΟΚ πάντως έχουν την αίσθηση ότι ο Βιτόλο μπορεί να προχωρήσει σε προσφυγή για να διεκδικήσει τα δεδουλευμένα του, σε περίπτωση βέβαια που δεν του δώσουν το ποσό οι υποψήφιοι επενδυτές. Όπως και να' χει πάντως όλη η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει την Κυριακή (10/7).

onsports.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα