Ο Μέσι τρέλανε και τη... Ρεφαέλι!

20:13 8/3/2012 - Πηγή: 24wro
Ο Λιονέλ Μέσι θάμπωσε -με τα πέντε γκολ που σημείωσε κόντρα στη Λεβερκούζεν- και το σέξι μοντέλο Μπαρ Ρεφαέλι...
η οποία τον παρομοίασε με τον κινηματογραφικό Superman.
Το να σημειώνεις πέντε γκολ σε έναν αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ δεν είναι απλά κάτι το ασυνήθιστο αλλά το μοναδικό.

Ο Λιονέλ Μέσι κατάφερε να στείλει πέντε φορές τη μπάλα στα
δίχτυα κόντρα στη Λεβερκούζεν και να γίνει έτσι ο μοναδικός παίκτης στην ιστορία της διοργάνωσης που έχει να κομπάζει για τέτοιο επίτευγμα, με τη μαγική βραδιά του να συγκλονίζει και το "ωραίο φύλο".
Τρανή απόδειξη η Μπαρ Ρεφαέλι, με το διάσημο καλίγραμμο μοντέλο από το Ισραήλ να μένει άφωνη από τις επιδόσεις του Αργεντινού σούπερ σταρ και να του πλέκει το εγκώμιο μέσω του λογαριασμού της στο Twitter την ώρα του ματς.

"Λοιπόν... σοβαρά... κάποιος πρέπει να ελέγξει τα γονίδια του Μέσι. Αυτός ο τύπος δεν είναι άνθρωπος", έγραψε κατά τη διάρκεια του αγώνα το σέξι μοντέλο, για να παρομοιάσει τον Μέσι μετά το 5ο προσωπικό του γκολ με τον Κλαρκ Κεντ (το πραγματικό όνομα του Superman)!

"Σε αυτό το σημείο αρχίζω να πιστεύω σοβαρά ότι ο Μέσι έχει σχέση με τον Κλαρκ Κεντ", έγραψε η Ρεφαέλι.

Να σημειωθεί ότι το Ισραηλινό μοντέλο αρέσκεται να παρακολουθεί ποδοσφαιρικούς αγώνες, με την τελευταία της επίσκεψη σε διάσημο γήπεδο να είναι στο τέλος Ιανουαρίου όταν και είδε διά ζώσης τον αγώνα Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης για το Κόπα ντελ Ρέι.

Ο Μέσι υποχρέωσε πάντως και αρκετούς συναδέλφους του να υποκλιθούν στην τεράστια κλάση του. Διαβάστε τι έγραψαν στο Twitter τους τρεις άσοι της μπάλας αναφορικά με το νέο σόου του "Pulce":

Γουέιν Ρούνεϊ: "Μέσι, ο καλύτερος όλων των εποχών".

Ρανταμέλ Φαλκάο Γκαρσία: "Δεν κατάλαβα αν ήταν παιχνίδι ποδοσφαίρου ή Playstation. Εάν είχε πετύχει έξι γκολ, θα έπαιρνε δύο μπάλες σπίτι του;

Μάικλ Όουεν: "Δεν είμαι αρκετά γέρος για να μπορώ να πω ότι έχω δει να αγωνίζονται όλοι οι κορυφαίοι. Όμως πιστεύω ότι ουδείς έχει παίξει καλύτερα από τον Μέσι".

Keywords
Τυχαία Θέματα