Ο ληστής πυροβόλησε την πόρτα και τον ένοικο του σπιτιού

13:57 28/12/2011 - Πηγή: 24wro

Λάτρης των… γουέστερν πρέπει να ήταν ο κουκουλοφόρος κακοποιός...
που εισέβαλε σε ένα σπίτι στο Νεοχώρι Οινιαδών του δήμου Μεσολογγίου οπλισμένος με μια κυνηγετική καραμπίνα! Αφού πυροβόλησε την πόρτα για να την ανοίξει, στη συνέχεια πυροβόλησε και τον ιδιοκτήτη!
Ο άγνωστος δράστης αιφνιδίασε τον 45χρονο αλλοδαπό που τα έχασε ακούγοντας τον πυροβολισμό και βλέποντάς τον να εμφανίζεται από την ορθάνοιχτη πόρτα! Πριν προλάβει να αντιδράσει, ο κουκουλοφόρος τον πυροβόλησε στο πόδι! Και ενώ έπεφτε αιμόφυρτος, ο ληστής άρπαξε από τις τσέπες του όσα χρήματα είχε και έφυγε τρέχοντας. Το
θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μεσολογγίου, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε τραυματιστεί ελαφρά και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Ο δράστης αναζητείται από την Αστυνομία, που όμως δεν κατάφερε να ανακαλύψει κάποιο ίχνος του.
Δεν πρόλαβαν να χαρούν τα 280 ευρώ που άρπαξαν από έναν 18χρονο ομοεθνή τους μέσα σε ένα άλσος στη Μυτιλήνη, αφού τον απείλησαν με μαχαίρι και τον γρονθοκόπησαν, οι πέντε Αφγανοί ηλικίας 15, 20, 22, 23 και 31 χρόνων. Λίγες ώρες αργότερα, άνδρες της ΟΠΚΕ τους συνέλαβαν μετά από εκτεταμένες έρευνες και τους οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης.
Ένα εστιατόριο γνωστής αλυσίδας στο πιο κεντρικό σημείο του Λουτρακίου λήστεψε ένας Έλληνας, που πρώτα απόλαυσε το… φαγητό του ως πελάτης και στη συνέχεια φόρεσε κουκούλα και ακινητοποίησε τους εργαζόμενους με την απειλή όπλου, το οποίο μπορεί να ήταν και… ψεύτικο! Ωστόσο, η λεία του δεν ήταν αυτή που περίμενε, καθώς στο ταμείο υπήρχαν μόλις 80 ευρώ.
Keywords
Τυχαία Θέματα