Ο Κουρουμπλής μετακομίζει στο ΣΥΡΙΖΑ

12:41 28/10/2011 - Πηγή: 24wro
Για συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ φλερτάρει...
ο ανεξάρτητος βουλευτής Παναγώτης Κουρουμπλής που διαγράφτηκε από το ΠΑΣΟΚ. Το «φλέρτ» επιβεβαιώνει η παρουσία του σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αιτωλοακαρνανία. "Θα πάω στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για να πω ότι επιτέλους,
σ’ αυτήν την πολύ δύσκολη συγκυρία, όπου ίσως κάνοντας....






έτσι μια αναδρομή στην ιστορία του τόπου, είναι ίσως η πρώτη φορά που δεν υπάρχει ελπίδα στον τόπο και στη νεολαία του. Ακόμη και στην κατοχή υπήρξε ελπίδα, γι’ αυτό και υπήρξε αντίσταση. Το ίδιο και στη χούντα. Μπορεί να υπήρξε και κάποια άλλη περίοδος, αλλά πάντως είναι από τις λίγες" είπε στο Βήμα FM.Ο κ. Κουρουμπλής θέλει να πει με την παρουσία του στον κόσμο αυτού του χώρου ότι ο λαός απαιτεί πλέον μια Αριστερά όχι καταγγελτική.


"Μια Αριστερά όχι που πετά πέτρες, αλλά μια Αριστερά εναλλακτική, με ευρύτερο πολιτικό λόγο και κυβερνητικό πρόγραμμα Αυτό είναι το ζητούμενο για να δώσει μια . Ειδάλλως θα πάμε όλοι από μελαγχολία και παραίτηση". Πάντως ο κ. Κουρουμπλής είπε ο συζητά και με τον κ. Δημαρά, ενώ είχε χθες μια συνάντηση και με τον κ. Οικονόμου. Ξεκαθάρισε ότι μιλά για συνεργασία και « ‘οχι απευθείας προσχώρηση στον ΣΥΡΙΖΑ. Αν ήθελα κάτι τέτοιο, θα μπορούσα να πάω και εγώ και όλοι όσοι κατά καιρούς βρεθήκαμε εκτός από το ΠΑΣΟΚ. Ο Δημαράς, ο Παπαχρήστος, ο Οικονόμου, η Σακοράφα».
trelokouneli.gr 


Keywords
Τυχαία Θέματα