Ο Δίας στον Ταύρο-Τι θα φέρει στα ζώδια;

08:45 6/6/2011 - Πηγή: 24wro
Πάει κι ο Κριός! Ο Δίας, δίκην Φέτελ, «κατάπιε» τα χιλιόμετρα του ζωδίου μέσα σε...
λίγους μήνες και μπαίνει στον Ταύρο φορτωμένος με δώρα και προικιά, πρωτίστως για τα τέσσερα σταθερά ζώδια (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους) αλλά και τους αδημονούντες Παρθένους και Αιγόκερους.

Όχι πως τα υπόλοιπα έξι ζώδια θα μείνουν στην πείνα. Ο μπάρμπα Στρουμφ έχει
για όλους, σε διαφορετικούς βέβαια τομείς.


Αυτή την φορά το μισθωτήριο του «χοντρού» είναι σε ετήσια βάση, όπως άλλωστε το συνηθίζει, άσχετα αν με τον Κριό έκανε ...εκπτώσεις. Μέχρι τις 11 Ιουνίου του 2012 θα παραμείνει στον Ταύρο και ας δούμε τι καλό αλλά και τι στραβό μπορεί να φέρει στα δώδεκα ζώδια.

Γιατί ο Δίας έχει και τις κακές του στιγμές, ιδιαίτερα όταν εμείς δεν ξέρουμε πως να διαχειριστούμε την ενέργεια του. Οι υπερβολές και η σπατάλη των ευκαιριών είναι ίσως οι πιο γνωστές του παρενέργειες. Υπάρχουν ωστόσο κι άλλες λεπτομέρειες που χρήζουν της προσοχής μας.

Κατ’ αρχάς θυμίζω πως η «δουλειά» του είναι να προσφέρει έτοιμες ή εύκολες λύσεις και όχι να δικαιώνει κόπους και προσπάθειες. Αυτή είναι αρμοδιότητα -κυρίως- του Κρόνου.

Ανεξάρτητα από ζώδια, είναι παρατηρημένο λοιπόν, πως οι πιο «σφικτοί» και προσεκτικοί χαρακτήρες (διάβαζε Κρόνιοι), όταν δέχονται με οποιονδήποτε τρόπο την επίσκεψη του Δία, δυσκολεύονται αρκετά να κατανοήσουν τις «ευκαιρίες» του, επειδή τους φαίνονται πολύ «εύκολες», «υπερβολικές» ή «χαμηλού επιπέδου». Μαθημένοι δηλαδή στα δύσκολα δεν αξιοποιούν τον «μπάρμπα στην Κορώνη» και σε αυτές τις περιπτώσεις, το σύνηθες αποτέλεσμα των διελεύσεων του Δία είναι μόνον η ...διάχυτη απορία: Δίας; Ποιός Δίας;

Υπάρχουν όμως και χειρότερα... Σε κάποιες περιπτώσεις ο Δίας δημιουργώντας μια γενικευμένη ευφορία και χαλάρωση, αίρει πρακτικά τις εσωτερικές «μπάρες ασφαλείας» που μπορεί να προστατεύουν ευαίσθητες περιοχές της ζωής μας και γινόμαστε λιγότερο προσεκτικοί, εκεί ακριβώς που δεν θα έπρεπε. Έτσι γίνονται ανοίγματα, τα οποία συνήθως δημιουργούν περισσότερα προβλήματα από αυτά που λύνουν.

Αυτός είναι και ο λόγος που οι θεωρητικά «καλές χρονιές» για κάποιους εκπρόσωπους των εκάστοτε ζωδίων εξελίσσονται τελικά σε μικρές ή μεγαλύτερες «τραγωδίες»! Ο Δίας σε καμία περίπτωση δεν είναι επιφορτισμένος για μια εφ’ όλης της ύλης αλλαγή του «πεπρωμένου». Αυτό ανήκει στις αρμοδιότητες του Πλούτωνα και του Ουρανού. Αν δηλαδή σε κάποιον τομέα της ζωής μας έχουμε συγκεκριμένα όρια και δυνατότητες, ο «μεγάλος ευεργέτης» μπορεί να τις εξαντλήσει, όχι όμως να τις υπερβεί, οδηγώντας σε ένα είδος επιζητούμενου «θαύματος».

Και αν ο τομέας που δέχεται την επιρροή του Δία είναι μάλλον προβληματικός, τότε το πιθανότερο είναι πως ο πλανήτης θα αναδείξει κυρίως τις αδυναμίες μας.

Επίσης έχει μεγάλη σημασία για τον καθένα μας το «καθεστώς» πάνω στο οποίο ο Δίας ασκεί την επιρροή του. Για παράδειγμα στο πάντα «καυτό» θέμα των σχέσεων, είναι δεδομένο πως ο Δίας ανοίγε
Keywords
Τυχαία Θέματα