Διεθνή φιλικά: Ερωτηματικό οι «τρικολόρ»

08:45 6/6/2011 - Πηγή: 24wro
Μόλις λίγα 24ωρα (τρία για την ακρίβεια) έπειτα από την απογοητευτική ισοπαλία...
με τη Λευκορωσία εκτός έδρας για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012 η Γαλλία αντιμετωπίζει στη «Ντόνμπας Αρένα» του Ντόνετσκ την Ουκρανία στο μοναδικό φιλικό ματς «μεγάλων» εθνικών ομάδων.

Ουκρανία: Η συνδιοργανώτρια μαζί με την Πολωνία των τελικών του Euro 2012 συνεχίζει την προετοιμασία της για το κορυφαίο αυτό αγωνιστικό ραντεβού σ’ ένα χρόνο
στα γήπεδα της. Ο μεγάλος Όλεγκ Μπλαχίν στην επιστροφή του στον πάγκο των γηπεδούχων ευτύχησε να ξεκινήσει νικηφόρα (2-0 το Ουζμπεκιστάν εντός έδρας την περασμένη εβδομάδα) και δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα ενόψει του σημερινού ασφαλώς πολύ περισσότερο δύσκολου τεστ.

Γαλλία: Παρέμεινε μεν στην κορυφή του 4ου ομίλου των προκριματικών με την ισοπαλία 1-1 στο Μινσκ την Παρασκευή το βράδυ αλλά απέτυχε να «καθαρίσει» πρόωρα την υπόθεση πρόκριση. Παραμένει όμως το μεγάλο φαβορί για να εξασφαλίσει το απευθείας εισιτήριο. Ο Λοράν Μπλανκ και για λόγους κόπωσης είναι βέβαιο ότι θ’ αλλάξει πολλά πράγματα στην 11αδα του καθώς ακολουθεί και το επόμενο φιλικό ματς των» τρικολόρ» την Πέμπτη εκτός έδρας κόντρα στην Πολωνία. Δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και λογικά θα κάνει ντεμπούτο ο νεοφερμένος Μαρτέν της Σοσό.
Tips
• Οι Ουκρανοί έχουν μόλις μία νίκη στα έξι τους πιο πρόσφατα ματς. Μόλις δύο εξ αυτών ήταν over.
• Οι Γάλλοι είναι αήττητοι από τις 4 Σεπτέμβρη του 2010 όταν νικήθηκαν 1-0 στο Παρίσι από τη Λευκορωσία στην πρεμιέρα των προκριματικών του Euro 2012. Έκτοτε μετρούν έξι νίκες και δύο ισοπαλίες.
• Μόλις ένα από τα τελευταία επτά ματς των «τρικολόρ» ήταν over.
• Οι δύο αντίπαλοι έχουν αναμετρηθεί πέντε φορές στο παρελθόν με τους Γάλλους όχι μόνον αήττητους αλλά και με δύο νίκες στο ενεργητικό τους. Στα τέρματα προηγούνται οι «τρικολόρ» με 5-2 ενώ στα τέσσερα από τα προηγούμενα μεταξύ τους ματς οι Ουκρανοί απέτυχαν να στείλουν τη μπάλα στα δίκτυα της αντιπάλου τους.


Πρόταση: Για πολλούς λόγους και αιτίες ο άσος της Ουκρανίας μοιάζει μία λίαν πιθανή προοπτική . Η απόδοση του στην 10bet είναι 2,68.

bettv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα