Ο Άρμστρονγκ θέλει να περάσει από ανιχνευτή ψεύδους

18:53 14/10/2012 - Πηγή: 24wro
Ακόμη ένα επεισόδιο στην πολύκροτη υπόθεση ντόπινγκ του Λανς...
Άρμστρονγκ εκτυλίχθηκε την Κυριακή, καθώς ο Αμερικανός ποδηλάτης ζητεί να περάσει από ανιχνευτή ψεύδους, προκειμένου να αποδείξει την αθωότητά του.

«Ο Λανς Άρμστρονγκ θα μπορούσε να περάσει από ανιχνευτή ψεύδους, προκειμένου να καθαρίσει το όνομά του από τους ισχυρισμούς ντόπινγκ. Θα μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό, ποτέ δεν ξέρεις, αν και ο ίδιος πιστεύει ότι το όνομά του δεν μπορεί να “καθαρίσει” τη δεδομένη
στιγμή» τόνισε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του στο ραδιόφωνο του ΒΒC, Τιμ Χέρμαν, ο οποίος πρόσθεσε πως σωστό θα ήταν να περάσουν από αυτήν τη διαδικασία και οι 26 μάρτυρες που κατέθεσαν εναντίον του.

«Είμαι υπέρμαχος αυτής της διαδικασίας, εφόσον γίνει με σωστό εξοπλισμό, καλή διαχείριση και ειδικό τεχνικό» ανέφερε καταλήγοντας ο νομικός εκπρόσωπος του Άρμστρονγκ.

Υπενθυμίζεται ότι ο θρύλος της παγκόσμιας ποδηλασίας, σύμφωνα με το πόρισμα της επιτροπής αντιντόπινγκ στις ΗΠΑ, ήταν ειδικός στο ντόπινγκ, χρησιμοποιούσε αναβολικά, ενώ έκανε μεταγγίσεις αίματος χρησιμοποιώντας τη μέθοδο με τις σακούλες.

Μάλιστα, ο Αμερικανός ποδηλάτης φέρεται να πίεζε τους συναθλητές του να ενδώσουν στη χρήση απαγορευμένων ουσιών.
Keywords
Τυχαία Θέματα