Ο άγνωστος έρωτας του Οσάμα

08:43 17/2/2012 - Πηγή: 24wro
Οι διάσημες γυναίκες προσελκύουν το ενδιαφέρον και τον θαυμασμό ανδρών από...
ολόκληρο τον πλανήτη. Χωρίς να το γνωρίζει η αείμνηστη – πλέον – Whitney Houston, είχε έναν πολύ φανατικό θαυμαστή, τόσο φανατικό που να πιστεύει ακράδαντα –και να διατυμπανίζει μάλιστα- ότι θα την παντρευτεί. Δεν είναι άλλος από τον Οσάμα μπιν Λάντεν, που την ποθούσε τόσο πολύ ώστε έλεγε ότι θα την παντρευτεί, ενώ σχεδίαζε να σκοτώσει τον Bobby Brown.

Τις αποκαλύψεις έκανε η Σουδανή συγγραφέας Kola Boof, που είναι γνωστό ότι ζούσε χρόνια κοντά στον τρομοκράτη ως η ερωμένη του. Όπως ισχυρίζεται η γυναίκα στην αυτοβιογραφία της το 2006, το 1996 ο Οσάμα μπιν Λάντεν ζούσε στο μαροκινό καταφύγιό του, είχε στο μυαλό του κυρίως το σεξ, να καπνίζει κάνναβη και να χορεύει με τραγούδια των B52s και τους Van Halen.

Η Boof, που όπως η ίδια λέει την κρατούσε ο μπιν Λάντεν ως «σκλάβα του σεξ», αναφέρει πως ο τρομοκράτης θεωρούσε την Whitney Houston την πιο όμορφη γυναίκα που είχε δει ποτέ του και ήταν απελπισμένος να την παντρευτεί. Στην αυτοβιογραφία της η Boof ισχυρίζεται ότι ο μπιν Λάντεν σχεδίαζε να σκοτώσει τον Bobby Brown και να θαμπώσει την αείμνηστη σταρ χαρίζοντάς της μία έπαυλη που του ανήκε στο Χαρτούμ. Μάλιστα, ο μπιν Λάντεν διακήρυσσε ότι θα σπάσει τον «κανόνα της φυλής του» και θα έκανε την Houston μία από τις συζύγους του. one of his wives.

Στο σκοτεινό μυαλό του πίστευε ότι η ντίβα της pop ήταν ισλαμίστρια αλλά της είχαν κάνει πλύση εγκεφάλου με την αμερικανική κουλτούρα. Η 37χρονη συγγραφέας, που είναι μαύρη, είπε ότι ο τρομοκράτης την έβαζε να φτιάχνει τα μαλλιά της όπως η Houston: «Κάπνιζε μαριχουάνα, έπινε τσάι και μου έλεγε να του το κρατώ ζεστό για να καταπραΰνει το κάψιμο στο στήθος του. O Οσάμα έλεγε ότι μόνο οι μαϊμούδες πλέκουν τα μαλλιά τους, ότι η τραγουδίστρια ήταν η πιο όμορφη γυναίκα που είχε δει ποτέ και πως ποτέ δεν έπλεκε τα μαλλιά της. ‘Θέλω να φτιάχνεις τα μαλλιά σου όπως εκείνης. Δεν μπορώ να περάσω τα δάχτυλά μου μέσα από τα μαλλιά σου αν είναι πλεγμένα!’ μου έλεγε και συνεχώς με ρωτούσε αν την είχα γνωρίσει προσωπικά όταν ζούσα στην Αμερική. Έλεγε ότι είχε μία φοβερή επιθυμία για την Whitney Houston και αν και θεωρούσε τη δυτική μουσική ως σατανική, σχεδίαζε κάποια στιγμή να ταξιδέψει στις ΗΠΑ και να ξοδέψει μια περιουσία προκειμένου να συναντήσει τη superstar».

«Το όνομα της Whitney Houston αναφερόταν συνέχεια. Πόσο όμορφη είναι, πόσο όμορφο χαμόγελο έχει, πόσο αληθινά ισλαμίστρια είναι αλλά της έκαναν πλύση εγκεφάλου οι Αμερικάνοι και ο σύζυγός της Bobby Brown, τον οποίο ο Οσάμα σχεδίαζε να σκοτώσει, λες και ήταν φυσιολογικό να σκοτώνει κάποιος τους συζύγους των γυναικών», προσθέτει η γυναίκα στο κεφάλαιο «Whitney Houston».

«Στον χαρτοφύλακά του είχε πάντα φωτογραφίες της ντίβας και το Playboy, αλλά κανείς στη Δύση δεν με πιστεύει όταν το λέω αυτό. Είχε φθάσει κάποια στιγμή που είχα πραγματικά βαρεθεί να ακούω το όνομά της» θυμάται η γυναίκα.

Η ιστορία της Boof αποκαλύ
Keywords
Τυχαία Θέματα