17 Φεβρουαρίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

08:02 17/2/2012 - Πηγή: 24wro
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με το Βόρειο Δεσμό προοιωνίζει μια μέρα που θα είστε ευδιάθετοι...
και θα θέλετε να μοιραστείτε τη χαρά σας με τους άλλους. Συναντήσεις με παρέες και φιλικές συγκεντρώσεις θα έχουν επιτυχία καθώς θα υπάρχει ένα κλίμα χαράς μα και ομαδικότητας. Από την άλλη πλευρά, η Σελήνη στον ζώδιο του Αιγόκερω τονίζει τις επαγγελματικές δραστηριότητες, οπότε η μέρα είναι μάλλον ...πλήρης!
Κριός

Με τη Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω βλέπετε τα πράγματα με ρεαλισμό ενώ ταυτόχρονα ξεπερνάτε τα όρια αντοχής σας για να τα βγάλετε πέρα με κάποιες καταστάσεις. Με δικές σας πρωτοβουλίες
οργανώνονται εκδρομές και μετακινήσεις που θα συμμετέχουν φίλοι και γνωστοί. Ερωτικά, ανησυχείτε λίγο για το σύντροφό σας γιατί δυσκολεύεται να ξεπεράσει κάποιο πρόβλημα. Οι γεννημένοι του 1986 ίσως δυσκολευτείτε να πραγματοποιήσετε κάποιες υποσχέσεις.

Ταύρος

Η σημερινή μέρα ξεκινά με κέφι και διάθεση να ασχοληθείτε με πράγματα που σας προσφέρουν εσωτερική χαρά και αγαλλίαση. Η Σελήνη στον Αιγόκερω σας συγκρατεί και δε θέλετε να αφήσετε τον εαυτό σας να πετάει στα σύννεφα, προτού κάποιες καταστάσεις πάρουν το δρόμο τους. Από την άλλη, αυτή την εποχή είστε πολύ ερωτευμένοι και κάποια καβγαδάκια κάνουν πιο έντονη την ερωτική έλξη. Οι γεννημένοι του 1963 θα αναλάβετε να διεκπεραιώσετε εργασίες άλλων.

Δίδυμοι

Σήμερα, δίνετε ιδιαίτερη βαρύτητα σε χρηματοοικονομικά ζητήματα, προκειμένου να μπουν σε μια σειρά. Από την άλλη, φαίνεστε κάπως επιφυλακτικοί και καλά κάνετε σε επαγγελματικές προτάσεις που δεν είναι οργανωμένες. Σήμερα, δεν αποκλείεται να κάνετε μια ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία που θα αρέσει και στα άτομα που σας περιβάλλουν. Οι γεννημένοι του 1981 θα ανοίξετε τα φτερά σας, αμφισβητώντας πρώτα κάποιους.

Καρκίνος

Η Σελήνη στο απέναντι ζώδιο σας ωθεί να πάρετε στα σοβαρά κάποιες σχέσεις και να αποδεχτείτε κάποιες ευθύνες. Αποφύγετε να συγκρουστείτε για πράγματα που έτσι και αλλιώς θα γίνουν και αξιοποιήστε την ενέργεια σας για να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν. Θέματα επαγγελματικά μπορούν να πάνε καλά, ιδιαίτερα εάν έχουν ένα ομαδικό χαρακτήρα. Οι γεννημένοι του 1976 θα περιορίσετε κάποιες υπερβολές.

Λέων

Σήμερα, νιώθετε πιο κοντά στους συνεργάτες σας, καθώς αισθάνεστε ότι σας δένουν κοινοί στόχοι και κοινά ιδανικά. Δείχνετε διατεθειμένοι να εργαστείτε αγόγγυστα κι αυτό ενισχύει την εμπιστοσύνη των άλλων στο πρόσωπο σας. Κάποιες επαγγελματικές προτάσεις θα έχουν πολύ καλές οικονομικές αποδοχές. Οι γεννημένοι του 1987 θα αντιληφθείτε ότι κάποιοι προσπαθούν να σας αποσπάσουν μυστικά.

Παρθένος

Η Σελήνη στο φιλικό ζώδιο του Αιγόκερω σας βοηθά να τακτοποιήσετε κάποιες υποθέσεις, προκειμένου να ασχοληθείτε με πράγματα που αγαπάτε. Τα οικονομικά της οικογένειάς σας βελτιώνονται κι αυτό σας αναπτερώνει το ηθικό. Θέματα σχέσεων μπορούν να βελτιωθούν, διορθώνοντας κάποια επικοινωνιακά λάθη και επιλέγοντας να μην αποκρύψετε την αλήθε
Keywords
Τυχαία Θέματα